Teks Mobile teka kanthi Kuat!

olahpesen teks

006656 034267 7Wirefly recently did a poll of Mobile Phone users and found that 64% of mobile users don't use text messaging. As I was researching this post, I was surprised that a few sites were kaget dening nomer.

Perhaps I'm an older user than some of the bloggers who commented, but I was actually surprised for the opposite reason. I was surprised that 65% of users actually iya use text messaging. Perhaps it's simply that I've turned 40 years old but… really? That's like being shocked that 35% of telephone users never used the telegraph machine.

35 Percent of mobile phone users don't text because they figured out they can actually ngomongake in that little handy box real time with the person on the other end. And they don't have to cramp up their thumbs to do so. Of course, texting could come in handy if you wanted to break up with someone but didn't want to actually speak to them.

I'm being sarcastic of course, I like to text. My kids text their friends endlessly and I appreciate when they text me in a meeting rather than calling me. Texting is much less intrusive and it's fairly instantaneous. And it's on the rise.

Bisnis saiki wis berjuang karo apa sing kudu ditindakake karo seluler. Buzz ing industri layanan panganan yaiku kepiye tanggepan para pelanggan kanggo kupon lan tandha adhedhasar teks. Aku ketemu karo Adam Small, Presiden Teks miturut Panjaluk, esuk iki lan Adam nggawe puisi babagan perkara-perkara sing nyenengake sing bakal ngasilake.
6smallblackbg
Teks miturut Panjaluk wis duwe panggunaan seluler sing menarik. Salah sijine yaiku nyedhiyakake pangguna pungkasan ing Marathon kanthi ngirim teks ing nomer registrasi. Ora usah ngenteni nganti tekan omah kanggo golek wektu ing PC!

Adam nerusake nerangake SMS vs. MMS. Endi SMS (Layanan Pesen Cekak) ngidini 160 karakter teks bisa dikirim bolak-balik, MMS (Layanan Pesen Multimedia) ngidini gambar, video lan swara dikirim bolak-balik.

3glogo 2Nalika panyedhiya seluler terus ningkatake jaringan supaya cepet (kayata 3g, diterjemahake = generasi kaping telu) lan telpon seluler terus ningkatake layar kanthi resolusi sing luwih dhuwur, iki bisa mbukak pasar!

96pxOra ngirim pesen teks menyang nyurung iwak nalika nedha awan, bisa uga sampeyan bisa ngirim video cekak saka manajer sing tugas utawa video sing apik! Sampeyan uga bisa ngliwati kupon khusus sing nggunakake teknologi barcode paling anyar supaya ritel bisa nggawe gelombang maca ing ngarep telpon kanggo nebus kupon.

Adam shared some additional exciting technologies with me that I don't have permission to share here (yet), but I'm looking forward to seeing and using.

Apa ngirim SMS Gratis?

I asked Adam if he thought the pricing would change for messaging here in the United States (overseas texting is often free) and he said he hopes not. One look at the volume of spam in your inbox explains why… if texting didn't cost money, our phones would be filling up as we speak!

4 Komentar

  1. 1

    Ya, sanajan aku kalebu salah sawijining wong sing wis tuwa lan ora nggunakake ponsel kajaba pesen teks - migunani minangka sopan santun sing ora mbutuhake panampa mandheg kerja lan ngrungokake, nalika aku ngerti yen dheweke cedhak piranti email…

  2. 2

    Yen perusahaan fokus ing konten seluler utawa IM, sampeyan pengin survey nggambarake panggunaan pesen teks sing kurang. nanging nomer paling anyar saka CTIA, organisasi internasional sing ora bias nuduhake manawa saka 262 yuta pamilik telpon AS, luwih saka 176 yuta pesen teks. Luwih saka 400,000 menit ing AS.

    Pesen teks ing AS saya akeh kanthi tarif 151% saben taun, kanthi umur 30 nganti 45 taun tuwuh kanthi laju 130%.

    Mung 3 panyedhiya utama AS sing ngidini MMS massa lan umume pemain utama fokus ing ekspansi pasar akses data amarga ana tantangan nalika ngirim MMS, sing kurang saka 30%.

    Konten seluler sing diakses data minangka masa depan kanggo pemasaran seluler, nanging SMS kanggo komunikasi murni lan sawetara aplikasi sing kasedhiya liwat teks tetep saya tambah.

    Saiki meh 50% telpon AS duwe kemampuan data nanging mung udakara 30% mbayar biaya tambahan kanggo ngaktifake fitur kasebut.

    • 3

      Statistik sing apik, Rbowen! Matur nuwun kanthi sanget, sing menehi wektu kanggo nuduhake statistik kasebut. Aku wis nggoleki jaring kanggo ngerteni apa sing bisa dakwenehake babagan topik kasebut. Pesen mesthine duwe ide, nanging isih duwe cara kanggo njupuk adopsi pemasaran utama. Mbok iki taune!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.