Teks Mobile teka kanthi Kuat!

olahpesen teks

006656 034267 7Wirefly bubar nggawe jajak pendapat pangguna telpon seluler lan nemokake manawa 64% pangguna seluler ora nggunakake olahpesen teks. Nalika nggoleki babagan kiriman iki, aku kaget amarga ana sawetara situs kaget dening nomer.

Mbok aku pangguna lawas saka sawetara blogger sing menehi komentar, nanging aku kaget tenan amarga ana sebab liyane. Aku kaget amarga 65% pangguna sejatine iya nggunakake olahpesen teks. Mbok mung yen umure wis 40 taun nanging… tenan? Kaya kaget banget 35% pangguna telpon ora nate nggunakake mesin telegraf.

35 Persen pangguna telpon seluler ora sms amarga dheweke ngerti sejatine bisa ngomongake ing kothak praktis sing sithik kanthi wektu nyata karo wong ing sisih liyane. Lan dheweke ora prelu ngencengi jempol kanggo nindakake. Mesthi wae, ngirim sms bisa migunani yen sampeyan pengin putus karo wong liya nanging ora pengin ngobrol kanthi bener.

Aku dadi sindiran, aku seneng sms. Anak-anakku ngirim sms marang kanca kanthi tanpa wates lan aku seneng nalika ngirim sms ing rapat tinimbang nelpon aku. Teks luwih ora ngganggu lan cukup cepet. Lan lagi mundhak.

Bisnis saiki wis berjuang karo apa sing kudu ditindakake karo seluler. Buzz ing industri layanan panganan yaiku kepiye tanggepan para pelanggan kanggo kupon lan tandha adhedhasar teks. Aku ketemu karo Adam Small, Presiden Teks miturut Panjaluk, esuk iki lan Adam nggawe puisi babagan perkara-perkara sing nyenengake sing bakal ngasilake.
6smallblackbg
Teks miturut Panjaluk wis duwe panggunaan seluler sing menarik. Salah sijine yaiku nyedhiyakake pangguna pungkasan ing Marathon kanthi ngirim teks ing nomer registrasi. Ora usah ngenteni nganti tekan omah kanggo golek wektu ing PC!

Adam nerusake nerangake SMS vs. MMS. Endi SMS (Layanan Pesen Cekak) ngidini 160 karakter teks bisa dikirim bolak-balik, MMS (Layanan Pesen Multimedia) ngidini gambar, video lan swara dikirim bolak-balik.

3glogo 2Nalika panyedhiya seluler terus ningkatake jaringan supaya cepet (kayata 3g, diterjemahake = generasi kaping telu) lan telpon seluler terus ningkatake layar kanthi resolusi sing luwih dhuwur, iki bisa mbukak pasar!

96pxOra ngirim pesen teks menyang nyurung iwak nalika nedha awan, bisa uga sampeyan bisa ngirim video cekak saka manajer sing tugas utawa video sing apik! Sampeyan uga bisa ngliwati kupon khusus sing nggunakake teknologi barcode paling anyar supaya ritel bisa nggawe gelombang maca ing ngarep telpon kanggo nebus kupon.

Adam nuduhake sawetara teknologi menarik liyane sing durung duwe idin kanggo dituduhake ing kene (nanging), nanging aku ngarep-arep bisa ndeleng lan nggunakake.

Apa ngirim SMS Gratis?

Aku takon marang Adam apa dheweke ngira yen regane bakal ganti kanggo olahpesen ing Amerika Serikat (SMS ing luar negeri asring gratis) lan dheweke ujar ora ngarep-arep. Siji ndeleng volume spam ing kothak mlebu nerangake kenapa ... yen SMS ora regane dhuwit, telpon bakal diisi nalika ngomong!

4 Komentar

  1. 1

    Ya, sanajan aku kalebu salah sawijining wong sing wis tuwa lan ora nggunakake ponsel kajaba pesen teks - migunani minangka sopan santun sing ora mbutuhake panampa mandheg kerja lan ngrungokake, nalika aku ngerti yen dheweke cedhak piranti email…

  2. 2

    Yen perusahaan fokus ing konten seluler utawa IM, sampeyan pengin survey nggambarake panggunaan pesen teks sing kurang. nanging nomer paling anyar saka CTIA, organisasi internasional sing ora bias nuduhake manawa saka 262 yuta pamilik telpon AS, luwih saka 176 yuta pesen teks. Luwih saka 400,000 menit ing AS.

    Pesen teks ing AS saya akeh kanthi tarif 151% saben taun, kanthi umur 30 nganti 45 taun tuwuh kanthi laju 130%.

    Mung 3 panyedhiya utama AS sing ngidini MMS massa lan umume pemain utama fokus ing ekspansi pasar akses data amarga ana tantangan nalika ngirim MMS, sing kurang saka 30%.

    Konten seluler sing diakses data minangka masa depan kanggo pemasaran seluler, nanging SMS kanggo komunikasi murni lan sawetara aplikasi sing kasedhiya liwat teks tetep saya tambah.

    Saiki meh 50% telpon AS duwe kemampuan data nanging mung udakara 30% mbayar biaya tambahan kanggo ngaktifake fitur kasebut.

    • 3

      Statistik sing apik, Rbowen! Matur nuwun kanthi sanget, sing menehi wektu kanggo nuduhake statistik kasebut. Aku wis nggoleki jaring kanggo ngerteni apa sing bisa dakwenehake babagan topik kasebut. Pesen mesthine duwe ide, nanging isih duwe cara kanggo njupuk adopsi pemasaran utama. Mbok iki taune!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.