Dominasi Tuwuhing Telusuran sing Akeh

telusuran mobile siri

Duwe situs web seluler pancen dudu pilihan lan ora bakal dadi upsell pangembang web saiki. Wis pirang-pirang wulan kita nggarap versi seluler kabeh situs lan situs klien lan wis bisa ngasilake. Rata-rata, kita ngerteni luwih saka 10% pengunjung klien teka liwat piranti seluler. On Martech Zone, sing dioptimalake kanggo piranti seluler, bisa dideleng luwih saka 20% lalu lintas teka saka piranti seluler utawa tablet!

Web seluler minangka arena online sing berkembang banget. Ngarep kanggo luwih saka 4 milyar smartphone sing gegandhengan, statistik nuduhake manawa panggunaan seluler bakal nyalip lalu lintas desktop ing taun 2014. Iki tegese ora preduli apa bisnis sing sampeyan lakoni, pamirsa ana ing web seluler, lan sampeyan kudu nggayuh.

Ana prilaku tartamtu ing kunjungan seluler sing beda banget karo pengunjung web khas. Panelusuran seluler sing mlebu ing situs sampeyan biasane ngunjungi bisnis sampeyan utawa riset babagan tuku sing bakal ditindakake. AlchemyViral nggabungake informasi sing luar biasa infographic ing optimalisasi seluler.

AlchemyViral SeekingWithSiri

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.