4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Doug (lan Todd, lan Scott Jones),

    Aku njagong ing panel penilai MIRA Awards lan gumun nalika maca pengajuan telusuran taun-taun iki. Doug, kabeh komentar sampeyan dakkandhani - pancen apik banget. Aku nyoba uga dina Senen kepungkur nalika ndhelik ing web nyoba ngerti jam pira game final NCAA diwiwiti wengi kasebut. Nalika ora bisa nemokake kanthi gampang, aku mengko milih ngirim sms menyang ChaCha lan bali kurang saka 2 menit! Wah, apik tenan. Aku bisa ndeleng iki bisa digunakake nalika lelungan, butuh informasi sing relevan langsung, lsp.

    Saiki, iki minangka pitakon sing arep dak takonake marang Scott. Kepiye carane golek dhuwit kanthi model iki? Endi aliran penghasilan? Sapa sing mbayar pandhuan?

    Pungkasan, aku ora ngerti apa regane, nanging aku wis duwe akun ChaCha lan bisa online, nambah nomer telpon, banjur ndeleng sejarah pitakonku lan wangsulane apik banget.

    Siji iki bakal seneng ditonton.

  3. 4

    Kiriman apik Doug.

    Aku wis ngetutake ChaCha sajrone pirang-pirang taun, lan ora nate ngerteni. Panelusuran sing dipandu manungsa - kaya sing sampeyan ucapake intensif tenaga kerja / sumber daya, mula alon-alon. Aku sejatine pengin menehi tagline sing unik ... “TUNGGU…. Iki Google. ” Amarga meh saben-saben aku nyoba, asil menehi asil sing padha karo Google ... mung 10X wektu.

    Oalah - sawise aku maca sawetara wulan kepungkur, dheweke 'ngembang' menyang seluler - aku ngerti 'pengumuman' bakal teka yen dheweke nyelehake endhog ing kranjang iki. Wiwit kuwi, aku seneng nggunakake versi seluler.

    Tanggepan sing dakkarepake yaiku pitakonku sing bodho - "Apa tegese urip?" Lan aku bali - "Kanggo ngandhani kabeh kanca sampeyan babagan ChaCha."

    Saiki iku apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.