Kepiye Sampeyan Ngukur Efek Algoritma Telusuran Seluler?

seo mobile

Kita ngirim babagan langkah-langkah sing dibutuhake aja nganti ilang lalu lintas telusuran kanthi dramatis liwat telusuran seluler ing Google teka seminggu saka saiki. Kanca-kanca ing gShift wis nonton kanthi cetha perubahane lan nerbitake kirim jero babagan pengaruh sing diarepake pangowahan algoritma.

Kanggo ngukur sentimen pemasar lan nglumpukake panemu babagan pangowahan sing signifikan iki, gShift nganakake survey luwih saka 275 pemasar digital ing macem-macem industri kalebu ritel, lelungan, lan otomotif. Kita nganakake survey ing antarane 25 Maret - 2 April lan luwih saka 65 persen peserta yaiku produsen keputusan senior kanthi judhul wiwit Direktur nganti CMO. Tanggepan sing ditampa nuduhake sawetara pemahaman sing menarik babagan profesional industri nyiapake perubahan 21 April.

Apike, luwih saka separo kabeh pemasar digital percaya pengaruhe bakal akeh… nanging sing luwih nguwatirake yaiku para pemasar digital kasebut pancen ora duwe sarana kanggo ngawasi pangaruh kasebut. Piranti lunak ngarsane web gShift ngawasi peringkat situs sampeyan ing telusuran seluler.

Sampeyan uga bisa nyiyapake perusahaan kanggo ngganti algoritma SEO seluler 21 April Google kanthi gShift khusus Laporan Benchmark SEO Seluler babagan kepiye saiki situs web sampeyan ana ing desktop vs. Lan manawa sampeyan bakal entuk demo ing platform - cukup nyengsemake!

Data Survei SEO Seluler

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.