Disambungake liwat Mobile - Skenario Urip "Tepat-Wayah"

infographic telusuran seluler

Kuno Creative wis dirilis infographic digawe saka paling anyar Riset seluler Pew ing internet.

Budaya anyar informasi cepet liwat media sosial, aplikasi lan telpon browsing web ngidini wong entuk akses menyang informasi kanthi luwih cepet tinimbang sadurunge, lan Pew Research paling anyar nerangake babagan iki. Iki uga minangka kesempatan gedhe kanggo para pemasar mlebu.

Infographic nggambarake owah-owahan budaya lan teknologi saiki dadi konektivitas lan pengumpulan informasi sing tetep dadi norma. Sampeyan uga kudu dadi sinyal kanggo para pemasar manawa pemasaran seluler ora dadi pilihan maneh, nanging kabutuhan kanggo nggayuh sing nyambung liwat telpon. Apa ngatasi masalah, milih restoran, utawa sosial ing Facebook, luwih akeh wong sing ngandelake telpon.

Prilaku Smartphone

One comment

  1. 1

    Pemasaran media sosial anyar mbukak cara pemasaran anyar supaya kita bisa gampang nyebar informasi produk liwat media sosial kanthi cepet banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.