Apa sing Bisa Digawe ing Pariwara Media Rich Mobile?

pariwara seluler media sugih

Wutah seluler ora mandheg lan ora bisa dibantah. Nanging, ing wilayah kasebut strategi pemasaran seluler, gelombang smartphone bandwidth gedhe nggawa asil sing nguntungake nalika nerangake pariwara media sing akeh.

iki infographic saka Celtra nggambarake data keterlibatan saka meh 60 kampanye handset lan tablet ing 4 industri: hiburan, ritel, finansial lan otomatis. Metrik utama kalebu: Tarif keterlibatan, tingkat ngembangake lan klik-tayang, tampilan kinerja iklan jero kanggo kampanye media kaya seluler.

Sorotan conto:

  • Antarane format iklan, luwih saka 2/3 (67 persen) yaiku spanduk animasi sing bisa diupgrade, nggawe format iklan sing paling populer. Sisa 1/3 pariwara kasebut dipisahake antarane interstitial (21 persen) lan spanduk animasi (12 persen)
  • Apike, ana iOS liyane (55 persen) iklan tinimbang Android (45 persen) nanging adopsi Android terus meningkat lan Celtra ngarepake manawa angka kasebut bakal ganti sajrone wulan ngarep.
  • Tarif keterlibatan kanggo iklan media sugih seluler rata-rata ing digit kaping pindho (12.8 persen) kanthi pengalaman video lan game sing paling narik kawigaten.
  • Pengalaman game efektif banget kanggo hiburan kanthi (16.6 persen) pangguna sing nanggapi unsur game.
  • Pangguna yaiku melu media sosial liwat iklan seluler lan nuduhake konten bermerek. (8.7 persen) nuduhake ing Facebook lan (12.6 persen) Tweet. Kajaba iku, merek tambah akeh nggabungake layanan media sosial sing luwih anyar kayata Instagram, square square lan Pinterest.
  • Fitur tanggepan langsung saiki ana ing iklan. Klik menyang layanan eksternal, kayata app store, utawa situs web meh mesthi dilebokake ing iklan.

infografis seluler celtra

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.