Pemasaran Seluler ing Industri Eceran

pemasaran ritel pemasaran seluler

Seluler lan ritel tetep nawakake akeh kesempatan kanggo para pengecer kanggo ningkatake nilai pelanggan lan nambah loyalitas - pungkasane nggawe penjualan. Strategi sederhana kaya Pesen SMS duwe tingkat tanggapan sing pengaruh banget. Solusi sing luwih maju kaya aplikasi seluler bisa nambah pengalaman blanja kanggo para pelanggan.

Tengen minangka perusahaan intelijen lan olahpesen seluler ing Inggris. Dheweke nggabungake infographic iki sing nyedhiyakake sawetara statistik sing kuat kanggo ndhukung upaya pemasaran ritel liwat panggunaan teknologi seluler.

pemasaran-ritel seluler

Komentar siji

  1. 1

    Infographic apik, matur nuwun kanggo nuduhake Douglas. Aku utamané golek migunani saran final padha menehi ing pungkasan "cerdas retails bakal ...". Pasar seluler manawa nawakake kemungkinan gedhe ing mangsa ngarep kanggo sing cukup trampil nggunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.