Aku entuk Verizon PPC 6700 sing bakal dakkarepake kanggo nindakake iki…

Nonton video. Sampeyan kudu tresna karo Markku, utamane upaya mbuwang gaya diskus! Matur suwun karo Phil Schwarzmann ing Nokia sing wis menehi kabar babagan video virus sing lucu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.