Pembayaran Mobile - Pasar Ing Tangan Sampeyan

infographic pembayaran seluler

Folks, iki bakal teka luwih cepet saka sing sampeyan kira - lan bakal menehi pengaruh dramatis ing pemasaran online / offline, pemasaran ulang, optimalisasi konversi lan penjualan. Kaping pisanan nuduhake infographic, Dompet Digital lan Masa Depan Pembayaran, Lan Pangolahan Pembayaran Ponsel… Nanging Cedhak komunikasi lapangan (NFC) saiki diluncurake ing telpon anyar.

Pembayaran seluler wis dipindhah saka fiksi ilmiah menyang kasunyatan, nyedhiyakake gampang pambayaran, nambah keamanan, lan nglacak kanthi efisien nggunakake piranti sing wis ditindakake sadurunge. Asile? Nomer pedagang sing nampa pembayaran seluler mbledhos, akeh pangguna anyar iki nyoba commerce seluler kaping pisanan.

Mangkene tampilan liyane babagan kesempatan lan statistik sing tren Pembayaran Ponsel.
Infographic Pembayaran Seluler

liwat: Tren Pembayaran Seluler [Infographic]

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.