5 Cara Paling Ndhuwur kanggo Nambah Proses Pembayaran Seluler

Pembayaran Perdagangan Seluler

Smartphone lan tablet minangka piranti sing saya populer saben dinane digunakake. Nalika nerangake e-commerce, pembayaran seluler dadi pilihan sing populer, amarga gampang lan kepenak mbayar ing endi wae, kapan wae, kanthi mung sawetara tap. Minangka pedagang, nambah proses pembayaran seluler minangka investasi sing migunani sing bakal nambah kepuasan pelanggan, lan pungkasane - luwih akeh adol.

Proses pambayaran sing murah bakal nyegah sampeyan nggayuh target transaksi seluler kanggo industri sampeyan lan bisa nyebabake luwih akeh chargeback. Yen sampeyan wis ngelingi tandha-tandha kasebut, luwih penting sampeyan ndandani. Ana sawetara langkah sing bisa ditindakake kanggo ngoptimalake proses pambayaran seluler. Mangkene limang ndhuwur:

1. Gawe Situs sing Ponsel-Friendly

Iki minangka aspek paling kritis kanggo nggawe proses pambayaran seluler sing lancar. Situs web sampeyan kudu responsif - ngatur dhewe kanggo panggunaan seluler supaya pangguna ora prelu nggedhekake utawa ngeklik tombol cilik. Situs web sing ora dioptimalake kanggo piranti seluler frustasi lan bisa nyegah pelanggan rampung proses pambayaran kabeh. Miturut Adobe, saklawasé 8 saka 10 konsumen bakal mandheg nggunakake konten yen ora ditampilake kanthi apik ing piranti.

Desain minimalis sing resik, kanthi tombol gedhe lan teks sing gampang diwaca, bakal nggawe pelanggan bisa cepet liwat proses blanja lan transaksi. Sawetara PSP bisa nyedhiyakake kaca pambayaran host sing dirancang khusus kanggo pangguna seluler.

Saliyane situs web sing ramah seluler, sampeyan uga bisa nggawe aplikasi seluler. Pangguna bisa ndownload app menyang piranti seluler lan mbukak kanthi nutul siji, tetep merek sampeyan ing pucuk driji, 24/7.

2. Nawakake Cara Pembayaran Seluler

Sampeyan bisa uga katon kaya sing jelas, nanging nawakake cara mbayar seluler minangka cara sing apik kanggo narik pelanggan kanthi piranti seluler. PSP sing sampeyan kerjakake mesthine kudu nggabungake cara pembayaran seluler, kayata dompet seluler lan dhuwit seluler, sing ngidini pangguna mbayar nganggo telpon. Cara mbayar liyane, kayata nggunakake kertu kredit, kalebu ngetik informasi kanthi manual, sing angel ing layar cilik lan mbutuhake wektu akeh. Bentenipun, pambayaran seluler bisa ditindakake kanthi mung sawetara geser lan keran. Kanthi luwih cepet proses pambayaran, luwih cenderung pelanggan bakal ngrampungake, nyuda ninggali keranjang belanja.

3. Ngidini Blanja Omni-Channel

Teknologi ana ing endi wae - sampeyan bisa uga duwe akeh pelanggan sing miwiti browsing situs web ing omah lan pengin ngrampungake tuku, nganggo piranti seluler. Yen saluran pembayaran sampeyan cocog karo siji liyane, mula ora masalah. Riset dening Klompok Aberdeen nemokake manawa perusahaan kanthi strategi keterlibatan pelanggan saluran omni duwe tingkat retensi 89%, dibandhingake mung 33% tanpa. Situs utawa aplikasi seluler sampeyan kudu padha karo tampilan desktop sampeyan. Sampeyan uga kudu menehi cara pembayaran sing padha - guneman karo PSP kanggo mesthekake yen iki kemungkinan.

4. Mesthekake sampeyan duwe keamanan khusus kanggo piranti seluler

Perlindhungan penipuan penting kanggo kabeh wilayah e-commerce, nanging ancaman keamanan beda-beda ing antarane saluran. Nalika milih PSP, priksa manawa bisa menehi keamanan khusus kanggo pambayaran seluler, amarga penipuan nggunakake ponsel asring beda karo penipuan sing ditindakake online. Gampang proses pambayaran seluler lan informasi minimal sing dilebokake pangguna bisa nambah risiko penipuan, dadi prioritas keamanan. Teknik keamanan seluler kalebu nglacak piranti lan cocog karo lokasine karo alamat tagihan lan pengiriman, uga nganalisis piranti kanthi suwe, kanggo ndeteksi transaksi utawa kegiatan sing curiga.

5. Bisa karo PSP sing nawakake solusi terintegrasi

Kita wis ngomong babagan carane nggawe pengalaman pelanggan dadi luwih apik, nanging babagan sampeyan? Minangka sudagar, sampeyan bakal pengin proses pambayaran seluler gampang diatur. Apik panyedhiya layanan pembayaran (PSP) bakal nawakake solusi integral kanggo seluler lan desktop, kanthi macem-macem cara pembayaran. Dheweke kudu nyedhiyakake alat supaya gampang sampeyan nggabungake cara pembayaran seluler. Piranti kasebut bisa uga kalebu kit pangembangan piranti lunak lan API pembayaran seluler.

Proses pambayaran seluler sing optimal tegese ngrancang pengalaman seluler supaya cocog karo kabutuhane pangguna seluler. Gawe situs seluler khusus sing nggambarake situs desktop sampeyan, lan gunakake cara keamanan lan pembayaran sing cocog, kanggo pelanggan seluler sing luwih bahagia, lan nambah konversi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.