Hacks Pembayaran Seluler kanggo Bisnis

bisnis pembayaran seluler

Apa bisnis sampeyan nyedhiyakake pilihan pembayaran seluler? Amarga layanan pambayaran lan teknologi seluler dadi umum ing ngendi wae, kesempatan kanggo nggawe prospek dadi pelanggan liwat pilihan pambayaran seluler kudu ana ing radar sampeyan!

Pembayaran seluler cetha minangka teknologi sing tren kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran. Ing 2012 ana transaksi seluler $ 12.8 milyar ing AS, ing taun 2017 jumlah kasebut bakal dadi $ 90 milyar. Yaiku 48% tingkat pertumbuhan taunan majemuk sajrone limang taun! Nanging mung 66% bisnis cilik nggunakake jinis teknologi seluler, apa maneh teknologi pembayaran seluler. Moblized

Aku ngerti yen mbayar tagihan ponsel, asuransi, nitih kendaraan lan malah mbayar parkir dalan liwat aplikasi seluler lan opsi pambayaran seluler. Dina Setu aku nekani penggalangan dana ing ngendi lelang bisu kabeh ditindakake kanthi nggunakake olahpesen teks lan ora liya!

Isih ana conto ing saben transaksi - antarane keputusan tuku lan tuku nyata - ing endi akeh prospek nilar. Pembayaran seluler bisa dadi jembatan kanggo ngilangi kerugian kasebut.

pembayaran-mobile-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.