15 Tips Pemasaran Seluler kanggo Nggawe Penjualan Liyane

Tips Pemasaran Seluler

Ing pasar sing kompetitif saiki, ana prekara sing kudu ditemtokake: upaya pemasaran online sampeyan kudu kalebu strategi pemasaran seluler, yen ora sampeyan bakal entuk akeh tumindak!

Akeh wong saiki wis ketagihan ing telpon, biasane amarga wis biasa karo saluran media sosial, kanthi kemampuan komunikasi kanthi cepet karo wong liya, lan uga kudu "tetep cepet" karo prekara sing penting utawa sing kurang penting. .

Minangka Milly Marks, ahli ing Kertas riset EssayGeeks.co.uk sarwa menehi saran, "Bisnis milyar dolar wis ngerti kebutuhan kanggo ngoptimalake situs, konten, strategi penjualan kanggo pangguna seluler. Aku yakin sampeyan uga kudu nggawe manawa sampeyan ora ketinggalan karo nari pasar! ”

Ing postingan saiki, kita nuduhake 15 tips pemasaran seluler kanggo nyengkuyung tuwuhing dodol situs bisnis sampeyan. Pay manungsa waé lan aplikasi.

  1. Nggawe Situs Sampeyan Ramah-Mobile - Sing siji iki jelas. Langkah pertama kanggo dodolan seluler yaiku nduwe situs web fungsional sing ditampilake kanthi apik ing layar seluler. Sampeyan bisa nemokake akeh tips optimalisasi seluler dhasar ditulis ing artikel iki.
  2. Gawe Konten sing Dioptimalake Seluler - Konten sing dioptimalake kanthi seluler yaiku konten sing katon apik ing seluler. Contone, tinimbang nulis blok teks, sampeyan kudu misahake paragraf lan tetep kalimat cekak. Gunakake fon sing bener lan priksa manawa sampeyan nawakake elemen visual sing cukup kanggo njaga pangguna seluler sampeyan.
  3. Sinau promosi merek sampeyan nganggo iklan seluler - Jaringan media sosial nawakake mupangate pariwara kanggo sapa wae sing wani nyoba. Sampeyan bisa ngoptimalake kampanye Facebook, Instagram, Google, Youtube, Snapchat kaya sing dikarepake, adhedhasar demografi, layar telpon, lokasi, lan liya-liyane. Mangkene a pandhuan padhet kanggo ngrencanakake kampanye seluler sing efektif.
  4. Gunakake Google My Business kanggo Entuk Lokal - Yen sampeyan duwe bisnis lokal, luwih becik sampeyan ora langsung mbukak "Google Bisnisku." Fitur iki nggabungake bisnis lokal cilik menyang jaringan Google, nerbitake rincian lan lokasi sampeyan kanthi online, lan ndadekke pelanggan sing tertarik langsung mbukak lawang. Kapan pangguna seluler nggoleki asil lokal ("restoran paling cedhak," "gym cedhak aku," "sandhangan tangan liyane ing Chicago"), Google mung bisa nampilake bisnis sampeyan ing widget sing ditampilake (sadurunge asil organik nomer 1. )
  5. Kasurung Penggemar Sampeyan Check-In saka Lokasi Bisnis - Yen sampeyan duwe bisnis lokal, sampeyan kudu ngajak para pelanggan lan klien supaya mriksa-nggunakake nggunakake layanan kaya Foursquare, Where, utawa Gowalla. Tindakan sing gampang iki bakal nyebabake kesadaran merek sing luwih apik.
  6. Gunakake Tata Letak Mobile kanggo Kampanye Pemasaran Email - Yen sampeyan duwe pemasaran email, sampeyan kudu ngoptimalake email kanggo pamaca seluler. Kanggo nggawe perkara dadi ora rumit, sampeyan kudu nggunakake template email sing wis digawe kanthi nggunakake pengalaman pangguna seluler. Utawa, sampeyan kudu sinau carane ngimbangi teks lan ukuran visual lan posisi (biasane nggawe email normal dadi kaca responsif seluler).
  7. Coba Pemasaran SMS / MMS - Akeh pemasar wedi karo peraturan pemasaran SMS / MMS. Ayo dakcritakake manawa umume crita kasebut mitos. Ana perusahaan sing disertifikasi sing bisa mbantu ngiklanake produk / layanan menyang ewonan pelanggan sing bisa uga minat. Mesthine, interaksi kedadeyan liwat SMS utawa MMS.
  8. Ngerteni Tujuan Pangguna Sampeyan - Pikirake babagan apa sing pengin ditemokake pelanggan becik apa dheweke bakal ngunjungi situs kanthi nggunakake ponsel. Brainstorm maksud lan coba kaping pirang-pirang (nggunakake analytics). Kanthi pelacakan sing konsisten, sampeyan bakal nemokake kaca seluler apa sing kudu dienggo.
  9. Kasurung Testimoni - Sithik banget pelanggan sing mikir "Hei, aku kudu ninggalake papan / situs iki dadi tinjauan." Ora, dheweke nggayuh usahane dhewe, mula sampeyan kudu ngganggu lan langsung njaluk saran (yen mbutuhake). Sampeyan bisa nindakake liwat pop-up, pesen langsung, utawa liwat email. Priksa manawa sampeyan nggawe formulir sing rapi lan gampang digunakake kanggo seluler, lan survey utawa pitakon ora mbutuhake wektu sing suwe. Sanajan umume wong nggawa telpon, sawetara wong bakal duwe survey luwih saka 5 menit.
  10. Menehi Akses Cepet Liwat Kode QR - Kaywa minangka platform sing mbantu sampeyan nggawe lan nggawe kode QR kanggo bisnis sampeyan. Kode kasebut nyimpen akeh informasi (pribadi) lan ngidini pelanggan nggawe transaksi luwih cepet & luwih aman kanthi piranti seluler.
  11. Gawe Aplikasi Ponsel Sampeyan - Sampeyan bisa nyepetake sukses bisnis kanthi nggawe aplikasi seluler sing migunani sing bisa nglayani klien lan klien mbesuk kanggo nyoba ngrampungake produk lan layanan sampeyan. Contone, Uber ora bisa ngatasi aplikasi tanpa aplikasi. Yen sampeyan ora mbutuhake aplikasi, aja repot mbuwang anggaran!
  12. Lacak Prilaku Panganggo Sampeyan - Pengalaman seluler sing apik mung bisa ditindakake sawise tes lan pelacakan sing dibutuhake. Ana macem-macem alat analisis seluler sing migunani, mula priksa manawa sampeyan wis kenal karo sawetara alat kasebut. Sawise sampeyan nemokake solusi sing paling cocog karo bisnis sampeyan, analisa asil sampeyan kanthi terus-terusan lan priksa manawa apa sing bisa digunakake lan lali babagan sing ora bisa.
  13. Gunakake Jinis Kampanye Media Liyane - Saenipun, sampeyan kudu ngupayakake seimbang nalika ngirim konten. Diversifikasi - gawe kiriman blog, video, podcast, infografis, grafis, lan apa wae sing sampeyan yakin bisa disenengi pelanggan. Aja nganti salah siji jinis konten - wong seneng macem-macem, dadi priksa manawa sampeyan menehi.
  14. Aja Nglirwakake Lalu Lintas PC - Lalu lintas seluler penting banget ing wektu iki. Nanging, sampeyan kudu eling manawa pangguna desktop uga bisa dadi calon klien, mula sampeyan kudu ngupayakake keseimbangan antarane pangoptimal. Kajaba iku, elinga manawa pangguna seluler luwih spesifik nalika nggoleki nalika pangguna desktop mung butuh wektu kanggo golek topik sing luwih jembar sing bakal mbantu nyuda telusuran.
  15. Nyengkuyung Lalu Lintas Sampeyan Kanggo Nggawe lan Nuduhake - Wenehi kesempatan marang para pangguna supaya bisa nuduhake lan menehi komentar ing kiriman, ora preduli. Versi situs seluler sampeyan kudu nuduhake tombol "Share" utawa "Follow" sing cocog karo saluran sosial sing ana bisnis sampeyan.

Pengambilan Tip Pemasaran Seluler

Coba waca tips iki lan gunakake kanthi wicaksana nalika nyoba optimisasi seluler. Aja lali tumindak, utawa liya-liyane nalika maca tulisan iki bakal kabukten ora ana gunane!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.