10 Strategi Pemasaran Seluler

apps mobile

Nalika sampeyan ngobrol babagan pemasaran seluler, aku meh kabeh pemasar entuk gambaran sing beda babagan strategi sing sampeyan gunakake. Dina iki kita ngrampungake sesi pelatihan seluler lengkap karo udakara 50 perusahaan sing ana. Minangka Konsultasi Marlinspike makarya karo kita ing silabus latihan, dadi jelas ana akeh liyane babagan pemasaran seluler tinimbang sing dipikirake.

Mangkene 10 Strategi Pemasaran Seluler sing kudu dipikirake:

  1. Voice - piye wae, sing iki mesthi ditinggal :). Apa mung ngubungake nomer telpon ing situs sampeyan, utawa nggawe strategi nuntun lan tanggapan lengkap liwat alat animasi telpon kaya Twilio, nggawe perusahaan sampeyan luwih gampang nelpon lan entuk informasi sing dibutuhake prospek bakal nambah metrik konversi.
  2. SMS - Layanan pesen cekak, utawa tulisan, bisa uga dudu teknologi sing paling seksi ing jagad iki, nanging perusahaan sing nggunakake teknologi tulisan terus ndeleng pertumbuhan lan adopsi. Iku ora mung prekara pemuda ... akeh wong sing sms luwih saka mbiyen.
  3. Iklan Seluler - iki dudu pariwara spanduk. Platform pariwara seluler dina iki nyurung iklan adhedhasar relevansi, lokasi lan wektu ... nggawe kemungkinan pariwara sampeyan bakal katon dening wong sing bener, ing papan sing tepat lan ing wektu sing tepat.
  4. Kode QR - oh, aku sengit marang awakmu ... nanging isih bisa. Microsoft Phones maca tanpa nggunakake aplikasi lan akeh bisnis ndeleng tarif panebusan sing gedhe - luwih-luwih nalika nyurung wong saka cetak menyang online. Aja nganti ngilangi dheweke.
  5. Email Seluler - tarif mbukak email seluler wis ngluwihi tarif mbukak desktop nanging email sampeyan isih ana desain buletin sing sampeyan tuku 5 taun kepungkur lan ora bisa maca kanthi gampang ing piranti seluler. Ngenteni apa maneh?
  6. Web Seluler - sanajan situs sampeyan durung siyap, sampeyan bisa nggunakake salah siji saka pirang-pirang alat kanggo nggawe situs loropaken seluler. Ora ana sing sampurna, nanging dheweke nindakake tugas sing luwih apik tinimbang apa-apa. Priksa tarif bouncing seluler kanggo ndeleng kiriman sing ilang.
  7. Perdagangan Seluler (mCommerce) - yaiku tuku liwat pesen teks, aplikasi seluler, utawa implementasine mbesuk komunikasi lapangan cedhak, wong njupuk keputusan tuku saka piranti seluler. Apa bisa tuku saka sampeyan?
  8. Layanan Lokasi - yen sampeyan ngerti dununge tamu, kenapa sampeyan njaluk dheweke crita? Situs web adhedhasar lokasi utawa aplikasi seluler bisa nggampangake supaya klien bisa nemokake lan nyedhak.
  9. Aplikasi Mobile - Wiwitane aku ora optimis banget babagan aplikasi seluler ... Kayane browser web seluler bakal ngganti. Nanging wong-wong seneng karo aplikasie, lan dheweke seneng riset, golek, lan tuku saka merek sing digunakake bisnis. Mupangat aplikasi sing apik, layanan lokasi lan media sosial ing ndhuwur aplikasi seluler sampeyan lan sampeyan bakal bisa ndeleng angka sing mundhak. Priksa manawa masang SDK menyang favorit Analytics platform kanggo entuk wawasan sing sampeyan butuhake!
  10. tablet - ora apa, aku ora seneng yen tablet kasebut nganggo seluler uga… nanging amarga aplikasi lan browser, dakkira rada beda. Kanthi tuwuhing iPad, Kindle, Nook lan Microsoft Surface sing bakal teka, tablet bakal dadi layar kapindho wong nggunakake nalika nonton televisi utawa maca ing jedhing (eww). Yen sampeyan ora duwe swipey app tablet (kaya Zmags klien kita) sing njupuk kauntungan saka pengalaman panganggo unik sing bisa diwenehake tablet, sampeyan bakal ilang.

behr colormartUmume perusahaan ora mikir produk utawa layanane cukup kuat kanggo ngetrapake strategi seluler. Aku bakal menehi conto apik babagan perusahaan sing duwe aplikasi seluler sing luar biasa ing industri sing sampeyan ora bisa mikir… Behr. Behr wis masang a Aplikasi seluler ColorSmart sing ngidini sampeyan pratinjau kombinasi warna, cocog karo warna nggunakake telpon kamera, golek toko sing paling cedhak sing bisa dituku… lan pilihan rekomendasi kombinasi warna.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.