Strategi Pemasaran Seluler diluncurake ing taun 2009

Cara Nggawe Email Pemasaran Email Ponsel | Blog Tech Pemasaran

The KTT Web 2.0 diprediksi Pemasaran Telusuran lan Pemasaran Seluler bakal gedhe ing taun 2009. Aku duwe kopi karo kanca, Adam Small, dina Setu lan dheweke Perusahaan Pemasaran Seluler ing Indy wis tuwuh sing penting - utamane ing kuartal pungkasan. Umume tuwuh amarga pengaruh sing kuat API lan fleksibilitas dibangun babagan aplikasi pemasaran seluler.

Popularitas kaloro medium kasebut amarga biaya sing murah, pengaruh sing gedhe, pengaruh sing bisa diukur, lan kemampuan para pemasar kanggo nggabungake lan ngotomatisasi kampanye.

Pemasaran Seluler kalebu:

  • Pesen Teks lan Tandha - amarga kapabilitas milih adhedhasar ijin, aku yakin manawa pemasaran seluler adhedhasar SMS bakal entuk pertumbuhan paling kuat. Wong saiki nggunakake piranti Seluler minangka 'filter' kanggo serangan pesen sing ditampa liwat media liyane.
  • Aplikasi Mobile - Kanthi telpon iPhone, Blackberry Storm, lan Google Android, iki minangka kesempatan sing apik kanggo nggawe aplikasi utawa widget sing ngidini pangguna seluler bisa komunikasi karo perusahaan utawa piranti lunak liwat telpon. Sampeyan ora kudu portabel, aplikasi sing kuat… elinga yen antarmuka sing mlaku kanthi apik ing browser seluler bisa nggawe sampeyan butuh!
  • Pemasaran Bluetooth - Pemasaran Bluetooth yaiku pemasaran sing adhedhasar intrusif. Pokoke, if pangguna nggunakake Bluetooth aktif lan mlaku ing lokasi sampeyan, tandha bisa dikirim menyang telpon. Sampeyan butuh salaman lan milih, nanging amarga konsumen ora njaluk koneksi, aku dudu penggemar.

Aku ora kalebu olahpesen swara ing kulawarga 'pemasaran seluler', nanging luwih becik priksa sawetara teknologi luar biasa kayata Vontoo. Ing pucuk teknologi tinggi uga layanan nggunakake pangenalan swara kaya layanan telpon konferensi Hei Otto!

Matur nuwun kanggo Katie kanggo ngirim Presentasi Trendspotting Seluler lan meksa aku nulis tulisan iki!

4 Komentar

  1. 1

    Pemasaran bluetooth kasebut nyebabake aku rada serem. Aku cenderung supaya mine tetep dinonaktifake, uga amarga trojan bluetooth sing nyoba disebarake dening wong sing ora sehat.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.