Statistik Iki Kudu Pangaruh saka Pemasaran Seluler

statistik pemasaran seluler

Apa sampeyan wis ndownload versi paling anyar saka Aplikasi Seluler - iOS, Android? Kita isih ngupayakake ngatur konten nanging kerangka kerja wis ana, lan meh ora ana upaya supaya bisa metu saka lapangan amarga saka platform bangunan aplikasi seluler sing apik tenan saka Bluebridge!

Kita seneng banget babagan kemungkinan! Kita wis duwe podcast marketing Lan kita Klip Pemasaran seri sing ngisi aplikasi uga! Kita uga nerbitake acara lan malah bisa ngirim kabar push.

Napa iki penting banget? Coba priksa 14 statistik pemasaran seluler iki Kahuna, platform otomatisasi pemasaran seluler:

  • 44% wong Amerika ujar manawa ora bisa entuk sedina tanpa piranti seluler
  • Bakal ana 5.2 milyar pangguna seluler ing taun 2019
  • 850 aplikasi seluler diunduh saben detik saka Apple App Store
  • 45% kabeh klik email ana ing piranti seluler
  • Pangguna smartphone ngakses rata-rata 26.7 aplikasi saben wulan
  • Wis ana kenaikan 345% YoY ing instal aplikasi seluler
  • Para remaja milenial nggunakake 6.3 jam saben dina ing aplikasi seluler
  • 50% milenial wis ndownload aplikasi belanja seluler
  • Tumbuh 59% para pecandu seluler, sing ngluncurake aplikasi 60+ kaping saben dina
  • US Dewasa 18-24 nglampahi rata-rata 91 jam saben wulan ing aplikasi mobiel
  • Aplikasi entuk panggunaan setengah umur sajrone 6 wulan kapisan
  • 20% kabeh dhuwit AS sing dibayar menyang Starbucks kasedhiya liwat seluler
  • Tarif Rata-Rata Push: iOS yaiku 51%, Android 86%
  • Rata-rata tingkat retensi sing milih notifikasi push yaiku 2x

Mobile wis ngowahi jagad. Apa kesehatan, blanja, warta, media, pariwara utawa game, smartphone dadi faktor kritis ing meh kabeh aspek gesang. Infographic iki bakal menehi kesempatan amba kanggo merek cerdas sing ngemot seluler kanthi cara sing bener.

infographic statistik pemasaran seluler

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.