Situs Mobile, Aplikasi, Kode SMS & QR - Mewah utawa dibutuhake?

Statistik Pemasaran Seluler

Miturut 2015, ing Internet seluler bakal nggunakake panggunaan desktop lan ing taun kepungkur panggunaane wis tikel loro. Semono uga akeh sing nggawe keputusan nggunakake web seluler kanggo ngakses informasi sing dibutuhake kanggo njupuk tuku. Nganti 50% kesempatan online bisa uga dilewati kanthi ora duwe lan nggunakake strategi seluler kanggo perusahaan utawa merek. Sajrone sawetara taun kepungkur, persentase iki bakal terus mundhak. Pitakonane - Apa situs web sampeyan dioptimalake kanggo web seluler lan apa marketing inbound sampeyan nggunakake seluler?

Tanggal 27 Oktober, John McTigue (EVP) lan Chad Pollitt (Dir. Media Sosial & Pemasaran Telusuran) Kuno Creative nampilake "Pemasaran Inbound Seluler." Presentasi kasebut nyoroti patang area pemasaran utama lan pertimbangan:

1. Situs Web Seluler

  • Aplikasi B2B
  • Praktik paling apik desain situs web seluler
  • Tantangan situs web ing seluler
  • Desain web seluler sing cerdas
  • Pisahake situs seluler karo desain web sing responsif
  • Konten paling apik kanggo situs web seluler

2. Aplikasi Ponsel

  • Aplikasi B2B
  • Pro & kontra aplikasi
  • Situs seluler lawan aplikasi

3. Pesen SMS / Teks

  • Statistik & demografi
  • Tuladha kampanye SMS
  • Mlaku-mlaku kampanye SMS

4. Kode QR   

  • Statistik & demografi
  • Conto kampanye kode QR
  • Mlaku-mlaku kampanye kode QR

Kajaba iku, presentasi kasebut nemokake teknologi lan alat sing ngidini nyiyapake kampanye pemasaran seluler nalika ngrembug babagan cara nggabungake seluler kanthi lancar menyang kampanye online lan offline saiki. Sawetara alat sing dibahas kalebu Dijupuk dening 44Doors, MoFuse lan HubSpot.

Pemasaran mlebu seluler ora dadi kemewahan kanggo dianggep para pemasar. Adhedhasar statistik, panggunaan lan tren, dadi syarat kanggo perusahaan lan merek sing pengin nggayuh lan komunikasi karo target demografi. Wong-wong sing milih ora bakal nggawe awake dhewe rentan karo pesaing sing milih nggunakake kekuatan pemasaran mlebu seluler. Kanggo informasi luwih lengkap, aja bebas nonton video ing presentasi pemasaran inbound seluler.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.