Cara Ngatasi 4 Kesalahan Pemasaran Seluler sing Sampeyan Nggawe

kesalahan pemasaran seluler

Ing mbesuk iki Podcast Teknologi Pemasaran, kita sejatine mbahas babagan panggunaan formulir, optimalisasi formulir, lan - mesthine - wong sing hebatFormstack teka ing obrolan! Ateges, kita lagi ngrembug babagan optimalisasi formulir kanggo piranti seluler - strategi kritis.

Chris Lucas lan tim ingFormstack bubar nerbitake infographic iki sing dhaptar 4 kesalahan umum sing ditindakake para pemasar babagan strategi pemasaran seluler:

  1. Gawe rencana lan tindakake - Luwih saka setengah (62%) pemasar bisa uga ora duwe strategi pemasaran konten, utawa ora duwe strategi sing didhaptar. Cukup kanthi nulis strategi sampeyan, kemungkinan sukses bakal tambah. Iki minangka kebiasaan kabeh wong sing sukses banget - ora mung para pemasar.
  2. Aja dadi kuda trik siji-trick - Gampang mbebayani lan terus mbaleni taktik sing wis nyoba sing wis ngasilake asil ing jaman kepungkur. Nanging kanggo para pemasar seluler sing sukses, status quo mung minangka titik wiwitan. Dheweke duwe trik liyane. Contone, apa sampeyan ngerti mung 21% pemasar B2B nggunakake newsletter email? Iki mestine minangka woh-wohan sing murah banget kanggo umume para pemasar, nanging statistik mbuktekake manawa kendaraan kasebut durung digunakake kanthi maksimal.
  3. Ngisinake Infographic - Manungsa duwe kabel kanthi keras dadi makhluk visual: 90% informasi sing ana ing otak teka liwat saraf optik kita, lan data visual diproses 60,000 kali luwih cepet tinimbang informasi sing ditampa otak ing wujud teks. Iki tegese kita kabeh target utama kanggo infografis.
  4. Tututi para pimpinan - Pemasar seluler sing sukses ora ngenteni tren paling anyar - dheweke aktif golek praktik paling apik ing industri lan nemokake cara kanggo digunakake ing kampanye dhewe. Kaping pisanan, priksa manawa sampeyan wis entuk warta industri. Apa sampeyan ngetutake merek rainmaker ing media sosial? Apa sampeyan ngerti sapa pamimpin pikirane ing papan sampeyan? Pendhidhikan mandhiri isih adoh banget kanggo njamin upaya pemasaran sampeyan wis maju.

Kesalahan Pemasaran Seluler

Cathetan: Kita afiliasiFormstack !

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.