Pemasaran Seluler: Nggawe Pribadi

Depositphotos 11585090 s

Hipcricket iku Survey online 2014, Sikap Pelanggan ing Pemasaran Seluler, ditindakake wulan April 2014 lan target 1,202 wong diwasa ing AS. Survei kasebut nemokake manawa Pemasar wis nggunakake ponsel lan konsumen nanggapi. Rong pertiga responden ujar manawa nampa pesen teks saka merek sajrone 6 wulan kepungkur lan meh setengah konsumen nganggep pesen teks kasebut migunani.

Nanging, para pemasar ora ngerti apa-apa nalika ngirim pesen sing relevan lan dipersonalisasi, sing nggawe konsumen frustasi:

  • 52% ujar manawa pesen kasebut dirasakake intrusive utawa spammy.
  • 46% ujar manawa pesen kasebut ora relevan karo kapentingane.
  • 33% ujar pesen kasebut ora nawakake regane apa wae.
  • 41% ujar manawa bakal nuduhake informasi luwih lengkap karo merek yen didorong tawaran utawa kupon sing relevan.

Ana akeh ruangan kanggo tuwuh kanggo merek nggawe sambungan sing migunani lan tahan lama karo para pelanggan. Panliten iki nuduhake manawa konsumen nggunakake merek kanthi aktif liwat pemasaran seluler, sing nyengkuyung. Nanging, merek kudu ngirim kampanye sing relevan lan dipersonalisasi utawa ora bakal entuk pangsa pasar sing saya akeh. Doug Stovall, Hipcricket COO

mobile-marketing-personal-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.