Pemasaran Seluler: Nggawe Pribadi

Depositphotos 11585090 s

Hipcricket's Survey online 2014, Sikap Pelanggan ing Pemasaran Seluler, was conducted in April 2014 and targeted 1,202 adults in the US. The survey found that Marketers are already adopting mobile and consumers are responding. Two-thirds of respondents said they'd received a text message from a brand in the last 6 months and almost half of consumers found the text message useful.

Nanging, para pemasar ora ngerti apa-apa nalika ngirim pesen sing relevan lan dipersonalisasi, sing nggawe konsumen frustasi:

  • 52% ujar manawa pesen kasebut dirasakake intrusive utawa spammy.
  • 46% said the message wasn't relevan karo kapentingane.
  • 33% ujar pesen kasebut didn't offer any value.
  • 41% ujar manawa bakal nuduhake informasi luwih lengkap karo merek yen didorong tawaran utawa kupon sing relevan.

Ana akeh ruangan kanggo tuwuh kanggo merek nggawe sambungan sing migunani lan tahan lama karo para pelanggan. Panliten iki nuduhake manawa konsumen nggunakake merek kanthi aktif liwat pemasaran seluler, sing nyengkuyung. Nanging, merek kudu ngirim kampanye sing relevan lan dipersonalisasi utawa ora bakal entuk pangsa pasar sing saya akeh. Doug Stovall, Hipcricket COO

mobile-marketing-personal-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.