Pemasaran lan Iklan Seluler

wektu telpon seluler

Infographic iki digabungake dening para warga ing Tag Microsoft. Apa sampeyan ngerti manawa sapratelone pangguna Facebook ngakses liwat seluler? Utawa 200 yuta video Youtube ditonton liwat seluler? Utawa, kanthi rata-rata, kita nggunakake 2.7 jam saben dina ing piranti seluler… kanthi 91% kegiatan kasebut sosial?

pemasaran seluler lan menehi tag

Yen sampeyan ora ngerti bedane Tag lan QR Code, iki miturut situs Microsoft Tag:

  • Microsoft Tag minangka barcode 2D seluler sing ngidini sampeyan nyambungake bahan offline menyang dunia digital kanthi lancar. Melu pelanggan nalika nggunakake ponsel.
  • Tag vs. QR: Ora kaya QR, Tag minangka solusi barcoding pungkasan kanggo nggawe kode sing bisa disesuaikan, nggunakake Reader tunggal kanggo pengalaman pelanggan sing terus-terusan lan ngirim laporan sing kuat.
  • Laporan & Pangukuran: Tag duwe metrik internal sing ngidini sampeyan ngukur efektifitas bahan offline. Deleng ing endi lan kapan Tag sampeyan wis dipindai - gratis.
  • Laporan & Pangukuran: Tag duwe metrik internal sing ngidini sampeyan ngukur efektifitas bahan offline. Deleng ing endi lan kapan Tag sampeyan wis dipindai - gratis.
  • Agile: Teknologi dinamis Tag ngidini bisnis ngganti kampanye kapan wae, supaya perusahaan bisa bereaksi lan berkembang kanthi real-time lan ngasilake asil sing paling kuat.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.