TapSense: Pandhuan Lengkap kanggo Pemasaran Seluler kanggo 2014

seluler agensi tapsense

Kanthi bledosan ponsel cerdas sing terjangkau ing pasar lan paket data sing murah, aku ora yakin strategi liyane munggah kanthi cepet kaya pemasaran seluler. Nanging, iki uga strategi sing durung diadopsi kanthi cepet kaya tuwuh lan popularitas. Yen perusahaan sampeyan durung nggunakake strategi pemasaran seluler, kabar apik yaiku praktik paling apik isih digawe.

TapSense nyedhiyakake pandhuan hebat kanggo pemasaran seluler. Iki minangka gabungan saka usahane dhewe, uga makarya saka sawetara panguwasa ing industri pemasaran seluler. Tujuane yaiku nggawe pandhuan kolektif babagan ide paling anyar, paling terang, lan paling bisa ditrapake sing nyebabake ruang iklan seluler. Yen sampeyan pengin nggunakake aplikasi seluler, pandhuan kasebut migunani banget - sampeyan mbukak proses nggawe keputusan nganti promosi.

ad-buy-real-time-bidding-mobile

Sawetara teknologi seluler anyar sing nambah popularitas yaiku penawaran nyata-wektu (RTB), format iklan seluler anyar - kalebu titik video seluler 5 detik, lan Facebook Exchange - sing bakal dadi dominasi ruang iklan seluler. Kajaba iku, pandhuan mriksa topik kayata:

  • Napa Pemasar Ponsel kudu Fokus ing Aplikasi Smartphone
  • Tips Ngoptimalake Pemasaran ing Saluran Bebas
  • Pandhuan kanggo KPI Pemasaran Seluler sing Babagan Boss Sampeyan
  • Papat Alesan Napa Pemasar Ponsel Kudu Pangukuran Pemasaran Pihak Ketiga sing Ora Enom

TapSense minangka platform pemasaran seluler sing nyedhiyakake pangukuran pihak katelu kanthi adil ing saluran gratis lan mbayar. Liwat dashboard tunggal, para pemasar bisa ngatur lan ngoptimalake kampanye seluler ing atusan penerbit. Luwih saka 100 pelanggan wis sukses karo TapSense, kalebu: Fab, Redfin, Trulia, Expedia, Viator, Amazon lan eBay.

Download saiki!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.