Wutah Pemasaran Seluler

tuwuhing pemasaran seluler

Nomer kasebut kaget lan terus saya akselerasi. Akeh wong sing dagang telpon seluler kanggo smartphone, ngasilake panjaluk gedhe kanggo aplikasi pemasaran, situs web sing dioptimalake karo pemasaran, layanan adhedhasar lokasi lan panggunaan seluler lan sosial interaktif ing njaba omah lan kantor.

Saka Infographic: Ponsel tradisional ditrapake karo ponsel ssmart sing luwih apik. Dilengkapi koneksi Internet kanthi kecepatan tinggi lan prosesor cepet kilat, piranti kasebut intine nyedhiyakake papan reklame interaktif sing bisa digunakake ing kanthong. Kepiye pengiklan njupuk kauntungan saka potensial sing gedhe iki, lan apa konsumen nggatekake? Ing ngisor iki, kita njlajah jagad pemasaran seluler sing saya akeh.

Dhuwit PocketMoney Dhuwur

Infographic saka Dhuwur.

One comment

  1. 1

    Hai Adam, infographic sing apik banget. Aku rada ora precaya babagan statistik kode QR. 50% pamilik smartphone sing wis mindai kode QR kaya tarif adopsi sing cukup dhuwur. Uga, 18% wong sing tuku sawise pindai mbutuhake kaca pendaratan seluler lan corong konversi. Umume aku bisa ngomong babagan Jerman, nanging ing kene mesthine ora kaya ngono. Aku ngramal udakara 70-80% kode sing aku pindai nyebabake situs desktop sing target konversi saya adoh banget ing dalan gedhe. Apa pemasar Jerman adoh banget?

    Mula, aku kepengin ngerti babagan data sing nyedhiyakake asil analitik iki. Ana info liyane babagan iki?

    Salam,
    Stephan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.