Pemasaran Seluler: Deleng Potensi Sejati Kanthi Conto Iki

Tuladha Bisnis Pemasaran Seluler

Pemasaran seluler - bisa uga sampeyan wis krungu, nanging bisa uga saiki lagi wae ngobong mburi. Apamaneh, ana macem-macem saluran sing kasedhiya kanggo bisnis, apa pemasaran seluler ora bisa dianggep?

Mesthi - sampeyan bisa musataken perhatian ing 33% wong sing ora nggunakake piranti seluler. Panggunaan piranti seluler kanthi global dikarepake bakal tuwuh dadi 67% ing taun 2019, lan saiki kita durung adoh. Yen sampeyan luwih seneng ora nggatekake bagean saka pasar, sampeyan kudu ngerti babagan pemasaran seluler.

Pemasaran Seluler Nggawe Rasa Kanggo Klien

Kapan pungkasan sampeyan lunga ing endi wae tanpa smartphone sampeyan? Utawa lunga menyang endi wae sing ora ana wong liya? Piranti seluler, utamane smartphone, nyedhiyakake informasi sing dibutuhake kanthi gampang.

Kita bisa nggunakake aplikasi, asisten virtual, lan uga mriksa email. Piranti kita ora asring ninggalake sisih kita. Mula, apa ora masuk akal kanggo masarake bisnis karo wong ing telpon?

Pemasaran Seluler Nggawe Rasa Kanggo Perusahaan

Kanggo jangka sing cukup murah, sampeyan bisa nggawe macem-macem kampanye sing cocog karo pasar lan anggaran sampeyan.

A app sing dirancang kanthi apik, contone, bisa mbantu nyurung dodolan. ASDA nindakake iki kanggo mupangate nalika nambahake penjualan online. Aplikasi kasebut diunduh kaping 2 yuta, mbuktekake manawa klien gelem melu perusahaan kasebut. Dodol liwat app luwih gedhe 1.8 kali luwih dhuwur tinimbang ing komputer desktop.

Umume, proyek kasebut kabukten sukses.

Nanging aplikasi dudu solusi sing cocog kanggo saben perusahaan. Apa sing sampeyan fokusake?

Desain Mobile Responsif

Walmart nyuda wektu mbukak sakabehe saka 7.2 detik dadi 2.3 detik. Kayane ora keprungu banget nganti sampeyan ngerti babagan sekitar 53% wong mumbul situs sing butuh luwih saka telung detik kanggo dimuat.

Kanthi mung ngoptimalake foto, ngganti font, lan mbusak blokir Java, Walmart bisa nyuda wektu mbukak situs kasebut. Apa wis lunas? Ngelingi yen tingkat konversi tambah 2%, mesthine bisa uga.

Nissan njupuk desain responsif menyang level sabanjure kanthi nggawe video interaktif. Yen sampeyan ndeleng sing disenengi, tunyuk sederhana ing layar bakal cukup kanggo nerangake kabeh rincian sing cocog. Kampanye kasebut sukses banget kanthi tingkat penyelesaian 78% lan tingkat keterlibatan 93%.

Pemasaran seluler minangka alat sing kuat sing nawakake para pemasar macem-macem pendekatan anyar sing efektif banget kanggo pengaruh lan biaya kanggo perusahaan. Iki kalebu luwih saka mung aplikasi utawa situs web sing dioptimalake.

Mangkene sing bisa dipikirake kanggo bisnis sampeyan:

  • SMS
  • email
  • Kabar push
  • Kode QR
  • Iklan ing game
  • Bluetooth
  • Pangalihan situs seluler
  • Layanan adhedhasar lokasi

Yen, minangka bisnis, sampeyan pengin ROI maksimum babagan belanja pemasaran, pemasaran seluler nawakake cara kanggo nggayuh klien kanthi biaya sing murah. Saiki wayahe perusahaan sampeyan wiwit nggunakake kekuwatan alat sing efektif banget iki.

Priksa infographic sing luar biasa iki saka Appgeeks.org, lengkap karo conto, Kepiye Bisnis Nggunakake Pemasaran Seluler kanggo Kauntungan. Appgeeks.org nyedhiyakake data sing relevan babagan panyedhiya aplikasi seluler sing paling apik.

Conto Pemasaran Seluler Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.