Pemanasan Industri Seluler

iklan seluler

Industri seluler pancen dadi panas - lan pemasaran seluler mesthi bakal ngetutake. Mbok menawa perbaikan paling apik yaiku kemampuan mbukak aplikasi pihak katelu.

Pendapatan pemasaran seluler dijangka bakal nambah luwih saka $ 24 milyar ing saindenging jagad ing taun 2013, kanthi rencana data tingkat rata-rata lan layanan telusuran seluler, video lan game sing didhukung iklan miturut ramalan anyar sing diterbitake dening perusahaan analisis pasar ABI Research. Sumber: Galak Wireless saka Panaliten ABI.

Led by Apple's iPhone with over 1 milyar unduhan app sajrone 9 wulan, Blackberry, Verizon, Microsoft lan Android mesthi bakal ngetutake. Resolusi dhuwur, kegunaan sing apik lan kontrol keyboard lengkap ing telpon anyar mbukak industri, uga karo kacepetan pangolahan lan memori. Malah pemain lawas ing pasar lagi dilahirake ... priksa Nokia N97. (Seneng iklan virus karo LL Cool J uga)

If you don't see the video, click through to the post, Pemanasan Industri Seluler. I don't keep up with Mobile as well as I should… literally just lulus kanggo Blackberry. Kanca lan Mobile Marketing guru, Adam Small, bakal enggal nulis sawetara kiriman Martech Zone and I'm looking forward to it!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.