Yen Sampeyan Mbutuhake Bukti Efek Liyane Kanggo Bisnis

Depositphotos 6119867 s

Kita ngliwati tataran teknologi ing situs web sing katon minangka gapura apik ing antarane pelanggan lan bisnis. Forum pangguna, FAQ, meja pitulung lan email digunakake kanggo nyelehake pusat panggilan sing larang lan wektu sing gegandhengan kanggo ngrampungake masalah pelanggan.

Nanging konsumen lan bisnis padha nolak perusahaan sing ora njupuk telpon. Lan web seluler, aplikasi seluler, lan jagad ponsel saiki kudu ana wong sing mangsuli ing mburi telpon. Sanajan petunjuk lan pelanggan ora ngubungi sampeyan utamane liwat telpon - kasunyatane bisa nduweni pengaruh marang kapercayan saka sesambetan kasebut - nyebabake keputusan tuku.

YenByPhone nggawe infographic sing nuduhake peran sing dimainake smartphone nalika ngowahi ritel. Iki nyorot telung statistik sing penting kanggo kabeh pemasar - ora mung sing duwe saham - supaya sampeyan bisa mikir nalika mikir babagan pemasaran seluler.

  1. 30 milyar telpon sales mlebu digawe saka telusuran seluler ing AS ing 2013 lan 73 milyar diarepake ing taun 2018.
  2. 70% panelusur seluler duwe klik tombol Telpon ing asil telusuran miturut Google.
  3. 61% pelanggan yakin manawa bisnis menehi nomer telpon supaya bisa ditelpon lan 33% ujar manawa cenderung ora nggunakake lan ngrujuk merek sing ora.

YenByPhone nyedhiyakake sistem otomasi pemasaran adhedhasar swara sing ngidini perusahaan bisa nyambung, ngukur lan ngoptimalake penjualan lan layanan telpon.

Dagang-Smartphone-Retail-Niaga

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.