Napa Bisnis Sampeyan Kudu siyap-siyap ing Preinan

pembeli seluler preinan

Kanthi ana Business Small Saturday lan Black Friday, infographic iki pengin nerangake sebabe penting banget supaya bisnis sampeyan siap-siap kanggo preinan. Mangkene Enem Alasan kanggo Nggawe Bisnis-sampeyan siyap-siyap ing Preinan saka Tamara Weintraub, Manajer Pemasaran Konten, ReachLocal.

  1. Konsumen Gumantung ing Mobile
  2. Dheweke Goleki Informasi Lokal
  3. Dheweke Gunakake Telusuran Seluler
  4. Dheweke Pengen Urusan Liburan
  5. Dheweke Blanja ing Multiple Piranti.
  6. Dheweke Maca Email ing Mobile

Pemasaran Seluler pancen terkenal lan dibutuhake kanggo bisnis cilik saiki. 65% konsumen AS duwe smartphone lan 35% duwe tablet. Dadi, ngenteni apa maneh? Tamara nemtokake alasan utama kenapa bisnis cilik sampeyan kudu siyap seluler kanggo preinan kanggo njamin supaya penjualan bisa maksimal.

Mobile-Trends-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.