Pemasaran Game Mobile Sekilas, Sinau Paling Apik saka Operator

Wawasan Game Mobile

Dasawarsa lan ponsel cerdas bisa uga dijupuk kanthi bener. Data nuduhake yen ing taun 2018, bakal ana 2.53 milyar pangguna smartphone ing saindenging jagad. Pangguna rata-rata nduwe 27 aplikasi ing piranti kasebut.

Kepiye bisnis ngilangi gangguan nalika ana kompetisi? Jawaban kasebut ana ing pendekatan sing dipimpin data kanggo pemasaran aplikasi lan ngerteni sinau saka para pemasar seluler sing mateni ing lapangan.

Sektor game, saiki dadi pasar seluler sing diwasa, nyathet sukses sing luar biasa. Thanks kanggo kemajuan jangkoan lan perbaikan konektivitas seluler, analisis data, UX lan pemasaran seluler, pendapatan game global entuk $ 91 milyar ing pungkasan taun 2016. Operator game ngerti manawa akuisisi iku penting, nanging anggaran pemasaran luwih digunakake kanggo kampanye retensi ing seluler. Dheweke menehi luwih akeh dhuwit kanggo dhuwit sampeyan. Laporan Wawasan iGaming Seluler nggambarake sawetara taktik utama kanggo ningkatake retensi seluler.

Download Salin Sampeyan Ing kene

Perusahaan game fokus ing model akuisisi seluler tartamtu, lelungan pelanggan sing kuat, sing dipicu adhedhasar aktivitas pamuter lan proses otomatis sing ditindakake. Operator taruhan lan game mung ngerti nggunakake saluran paling apik kanggo para pemain ing wektu sing paling gampang. Saka aplikasi kanggo push notifikasi, pemicu dadi individualisasi, operator iGaming menang perang seluler.

Ing Element Wave, kita kerja bareng sawetara taruhan lan operator game paling gedhe ing Eropa. Kita wis ngirim setengah milyar pesen pemasaran seluler lan nganalisa acara app sing ora kaetung. Pandhuan iGaming seluler seluler kasedhiya gratis kanggo para pemasar seluler kanggo sinau.

Pandhuan Wawasan iGaming Seluler

Pandhuan kasebut kudu luwih jero babagan prilaku pamuter wektu nyata lan pra-match ing aplikasi. Pendekatan adhedhasar data kanggo individualisasi adhedhasar prilaku pamuter nyedhiyakake pengalaman seluler sing apik.

Laporan kami fokus ing asil saka ewonan pesen ing aplikasi, kabar push lan prilaku pamuter ing aplikasi olahraga lan kasino.

Data kasebut nuduhake tren sing jelas lan asil sing bisa diramal ing lelungan registrasi. Kadhangkala proses registrasi ing seluler ora pati jelas utawa rumit. Bisa dadi tantangan kanggo para pemain ngrampungake. Laporan kami negesake jumlah pemain sing ngrampungake registrasi banjur churn, kanthi tips kanggo nyegah.

Tarif kagiyatan pamuter lan pratelan bonus menehi tandha cetha babagan sukses utawa kegagalan upaya pemasaran seluler. Ngerti kapan pangguna ngeculake lan proses kasebut mbantu nyetel strategi supaya bisa luwih apik.

Nyata-wektu minangka peluru perak kanggo iGaming lan kita propose mung sawetara prekara wektu, sadurunge dadi standar kanggo kabeh vertikal. Pemicu wektu nyata adhedhasar apa sing ditindakake pangguna saiki, olahpesen kontekstual wektu nyata lan analisis wektu nyata nyebabake tambah keterlibatan lan retensi. Kaya karo skrining sosial lan liya, ana gandhengane antarane taruhan lan operator game lan aplikasi amarga real-time olahraga nyata. Sampeyan bisa uga ngomong ing kabeh vertikal.

Évolusi smartphone tegese operator iGaming wis akeh pangowahan. Yen pemain nate main ing bookies, saiki dheweke bisa milih kursi sing nyenengake, ing bar nonton game, ing plancongan utawa malah ing jedhing! Jembar data sing saiki kasedhiya yaiku bledosan: wiwit saka lokasi, basa lan level piranti, nganti riwayat taruhan, panggunaan acara aplikasi, lan pilihan judi. Tingkat data lan panggunaan data iki menehi operator iGaming luwih maju tinimbang bisnis ing vertikal liyane.

Wawasan Game Mobile

Babagan Element Wave

Gelombang Unsur nggawe otomatisasi pemasaran real-time kanggo taruhan olahraga, kanggo nambah transaksi transaksi seluler nganti 10X. Dumunung ing Galway, Irlandia Unsur Gelombang nyedhiyakake teknologi generasi sabanjure lan layanan sing dikelola ahli kanggo industri taruhan lan game.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.