Pembangun Aplikasi Seluler lan Platform Web Seluler Kanggo Bisnis Sampeyan

Depositphotos 16359895 s

Aku isih umume gumun karo pirang-pirang situs sing durung bisa dideleng ing piranti seluler - kalebu penerbit sing gedhe banget. Panaliten Google nuduhake manawa 50% wong bakal ninggalake situs web yen ora ramah seluler. Ora mung minangka kesempatan kanggo entuk sawetara pembaca tambahan, ngatur situs kanggo panggunaan seluler bisa nambah pengalaman panganggo wiwit sampeyan ngerti wong saiki lagi mobile! Kanthi macem-macem layar lan sistem operasi, ngoptimalake seluler ora dadi sepotong jajan maneh.

Ing ngisor iki Piranti kanggo Nggawe Situs Sampeyan Siap Ponsel.

Appifier - Appifier nggawe iOS asli, Android, lan aplikasi Windows kurang saka 60 detik.

Appifier

AppInstitute - App Builder kanggo pamilik bisnis cilik sing sibuk.

AppInstitute Mobile App Builder

Appery.io - Siji-sijine platform adhedhasar awan kanthi alat pangembangan visual, lan layanan backend terintegrasi

Appery.io

AppsGeyser - AppsGeyser minangka layanan GRATIS sing ngowahi konten sampeyan dadi App lan ngasilake dhuwit.

AppsGeyser

Appy Pie - Builder Aplikasi Mobile DIY adhedhasar cloud utawa Piranti Lunak Penciptaan Aplikasi sing ngidini pangguna tanpa katrampilan program, nggawe aplikasi kanggo aplikasi Windows 8 Telpon, Android & iPhone kanggo ponsel lan smartphone; lan terbitake menyang Google Play & iTunes.

Layar Dijupuk 2014-08-28 ing 12.06.56 AM

bMobilisasi - alat dhasar sing gampang lan otomatis ngonversi konten sampeyan menyang situs sing dioptimalkan seluler kanthi sawetara pangaturan dhasar.

bmobilezed

Aplikasi Bizness - Cara cepet lan gampang kanggo bisnis nggawe aplikasi iPhone mung $ 39 saben wulan!

Aplikasi Bizness

Kobongan - Platform Pembangun Aplikasi Kuat karo Whitelabeling.

Codiqa minangka panyipta drag-and-drop sing kuat kanggo nggawe aplikasi lan situs web lintas platform.

Codiqa

Como - Gawe aplikasi seluler dhewe kanggo bisnis apa wae.

Layar Dijupuk 2014-08-28 ing 12.04.36 AM

DudaMobile - saka kabeh alat sing dites, iki bisa uga paling gampang digunakake lan digunakake! Wisaya dhasar bisa ngidini sampeyan nduwe situs seluler sawetara menit. Dheweke uga ngidini sampeyan mbusak kabeh pariwara lan nggunakake domain khusus kanggo sawetara dhuwit ekstra.

dudamobile

FiddleFly - tukang situs web seluler khusus sing gampang kanggo agensi supaya bisa kerja bareng para klien nalika nggawe situs seluler.

Mobicanvas - CMS seluler sing gratis, seret lan selehake kanthi integrasi widget lan pelaporan dhasar.

mobicanvas

Mobify - Penerbit lan desainer web ing saindenging jagad nggunakake Mobify Studio kanggo nggawe situs web seluler sing apik. Mobify wis nerbitake situs seluler kanggo sawetara sistem manajemen konten, kalebu WordPress, Drupal lan liya-liyane. Mobify uga duwe mesin e-commerce.

mobify

Mobile roadie - wis nggawe atusan aplikasi khusus kanggo band, selebriti olahraga lan bisnis. Sistem manajemen konten integral lan canggih.

mobileroadie

Mobdis - Pambangun situs web seluler. Saiki sampeyan bisa nggedhekake pemasaran seluler kanthi alat sing ngidini sampeyan nggawe situs seluler sing nyengsemake kanthi gampang.

Mobdis

mobiSiteGalore - Mbangun Situs Web Seluler dhewe ing menit sing katon sugih ing ponsel cerdas lan anggun sanajan ing ponsel endhek

mobisitegalore

Mofuse - minangka sistem manajemen konten seluler sing uga bisa nggabungake locator toko geografis. Mbangun, Bukak, Ngukur, Nggabungake lan Promosi situs web seluler sampeyan.

mofuse

Moovweb - Nggunakake alat pangembang gratis lan sawetara kode ngarep Tritium, situs web apa wae sing ana bisa diowahi, kanthi nyata, dadi pengalaman seluler sing apik. Pendekatan iki diarani Responsive Delivery, analog perusahaan kanggo desain web responsif.

Penggemar Ponsel Kula - Aplikasi seluler sing gampang lan situs web seluler kanggo lingkungan bisnis individu, nirlaba lan bisnis cilik liwat pabrikan aplikasi DIY industri.

Penggemar Ponsel Kula

NetObjects Mosaic minangka aplikasi online kanggo desain situs web seluler sing nggunakake isyarat grafis kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing intuisi kanthi gampang panggunaan sing padha. Mozaik digawe kanthi sederhana, nanging kuat banget, kanggo mbantu sampeyan nggawe situs web seluler sing efektif mung sawetara menit.

moto moto

Bagéan Kaca minangka organisasi kanthi misi sing fokus ing pemberdayaan bisnis cilik (VSB) kanthi alat seluler lan sosial kanggo tuwuh lan sukses.

Bagéan Kaca

Snappii nggawe aplikasi seluler kustom iPad, iPhone lan Android asli kanthi luwih cepet kanthi spesifik industri lan ora mbutuhake pangembangan.

TheAppBuilder - Nggawe maneh bisnis nganggo aplikasi. Gawe aplikasi kelas perusahaan lan pamrentah sing nyenengake karyawan, mitra lan klien.

Layar Dijupuk 2013-09-07 ing 10.25.55 AM

ViziApps - Rancang aplikasi asli lan atur data Tanpa kode, banjur jalanake kanthi cepet ing piranti sampeyan.

9 Komentar

  1. 1
  2. 4

    Barang keren. Piranti sing apik Doug.

    Iki minangka kaping pindho aku ndeleng FiddleFly ing minggu kepungkur. Aku wis nyoba sawetara alat kasebut (Ora ngerti akeh banget) lan mung kanggo nuduhake karo sampeyan lan para pamaca, FiddleFly ROCKS !! Aku bisa nggawe situs sing dirancang khusus ing sawetara menit. Oke, dadi sadurunge aku wiwit kerja karo wong-wong iki (Bisa uga wis telat) aku saranake supaya para nonton nyoba sawetara solusi sadurunge njupuk keputusan pungkasan.

    Matur suwun maneh kanggo kiriman sing apik

  3. 6
  4. 8
  5. 9

    Apa sampeyan nganggep moovweb minangka pilihan sing cocog karo dhaptar sampeyan, mangga nambah yen sampeyan milih.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.