Ponsel Pertama nalika Nyambung karo Pelanggan

seluler nyambung infographic

Wingi wes bareng a artikel rinci babagan checkout seluler kanggo proses kertu kredit, cara kerjane lan biaya sing gegandhengan. Agustus iki, ing Sambungake KTT Inovasi Seluler 2014 bakal dianakake kanggo pengecer lan restoran kanggo ndeleng kemajuan teknologi sing kedadeyan ing ruang seluler.

Isis lan KTT mbebasake infographic iki, nuduhake data sing umume wong-wong Amerika saiki duwe smartphone, kanthi potongan sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata ing demografi kritis 18 nganti 29. Dheweke digunakake kanggo blanja (penghasilan eceran liwat smartphone mundhak 113 persen ing 2013, nalika bathi tablet tansaya 86 persen) lan mangan ing njaba (83 persen nggunakake smartphone milih restoran nalika plancongan.)

Kajaba kegiatan seluler internal para pelanggan lan pelanggan, pangowahan iki menyang seluler tegese saben ritel lan restoran kudu nggawe aplikasi web, aplikasi seluler, ngoptimalake telusuran seluler, lan njamin para pelanggan bisa nyambung kanthi sosial lan nuduhake ulasan. Lha kok…

seluler-mbuwang-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.