One comment

  1. 1

    Aku mikir manawa facebook bisa mbantu nggawe bisnis lan bakal dadi
    pengaruh gedhe nalika bathi. Aku kira penting kanggo bisnis
    duwe kaca penggemar facebook yen pengin bisnis dadi luwih gedhe yaiku
    prakara nambah bathi lan yen sampeyan pengin entuk luwih akeh kudu lunga
    ing endi masarakat lan siji papan sing bisa ditemokake yaiku liwat media sosial kaya
    facebook

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.