3 Komentar

  1. 1

    Iki pancene menarik kanggo ndeleng Douglas, matur nuwun!

    Iku pancene ngomongake kekuwatan marketing seluler, utamane statistik iki: "Luwih saka setengah (56%) konsumen AS sing wis nggawe paling ora siji tuku nggunakake smartphone wis rampung kanggo nanggepi pesen marketing sing dikirim liwat email seluler. 

  2. 3

    Wong iki grafis informasi gedhe. Sampeyan kudu enggal nindakake sawetara mobile. Wilayah iki tuwuh kanthi cepet lan timbal sing terkenal teka saka pangguna seluler. Aku kudu ngomong ing wayahe konco kurva daya ing seluler iku tiba mudhun. Format e-mail sing tepat kanggo seluler yaiku sing kudu difokusake ing mangsa ngarep. Aku uga kudu setuju karo Mary, jumlah kasebut meh nggumunake yen sajrone sejam 56% pangguna seluler sing tuku. informasi gedhe. THX

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.