3 Komentar

  1. 1

    Iki pancen apik banget kanggo ndeleng Douglas, matur nuwun!

    Iki pancen nuduhake kekuwatan pemasaran seluler, utamane statistik iki: "Luwih saka setengah (56%) konsumen AS sing wis nggawe paling ora siji tuku nggunakake smartphone wis nate nanggepi pesen pemasaran sing dikirim liwat email seluler." 

  2. 3

    Man iki minangka grafis informasi sing apik. Kudu cepet-cepet njupuk ponsel. Wilayah iki tuwuh kanthi cepet lan petunjuk terkenal teka saka pangguna seluler. Aku kudu ujar manawa saiki ana ing sangisoré kurva listrik ing seluler ambruk. Pemformatan e-mail sing bener kanggo seluler minangka perkara sing kudu fokus ing wektu kasebut. Aku uga setuju karo Mary, angka kasebut meh nggumunake yen sajrone sakjam 56% pangguna seluler sing tuku. Informasi apik. THX

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.