Napa 2016 Bakal Dadi Titik Global kanggo Ekonomi Seluler

seluler global 2016

Para ilmuwan ing Antartika ndownload game seluler. Wong tuwa ing Suriah kuwatir yen bocah nggunakake teknologi sing akeh. Pulo ing Samoa Amerika nyambung karo 4G, lan sherpas ing Nepal ngobrol ing smartphone nalika nggawa 75 pon.

Ana apa?

Ekonomi seluler yaiku tekan titik tip global.

Pangguna seluler global, kanthi data saka Ericsson lan TUNE

Pangguna seluler global, kanthi data saka Ericsson lan TUNE

Kita keprungu nomer akeh kabeh wektu. 800 yuta pelanggan seluler anyar karo smartphone taun iki, global. 600 yuta luwih akeh ing 2016. Tambahake kabeh karo pangguna smartphone sing wis ana, lan bakal ana 6.5 milyar anggota klub iki ing taun 2020.

Titik tip?

Ing 2015 udakara 47% planet duwe smartphone, miturut Data Ericsson. Ing 2016, angka kasebut bakal jeblugan luwih saka 50%, cedhak nganti 4 milyar. Kanthi tembung liyane, tuwuh luwih cepet tinimbang populasi donya, sing saiki udakara udakara 7.3 milyar.

TUNE ndeleng luwih akeh m-commerce lan download blanja saka India tinimbang negara liyane, kanthi proporsional.

TUNE ndeleng luwih akeh m-commerce lan download blanja saka India tinimbang negara liyane, kanthi proporsional.

Makane saliyane atusan yuta pangguna smartphone ing AS, 86% wektu seluler sing digunakake ing aplikasi ing negara maju, tuwuhing m-commerce kanthi cepet ing AS ing sawetara kuartal pungkasan, lan peran utama m-commerce ing jagad seluler pisanan ing India (ditambah karo wates sing luwih sithik, China) ... kita lagi ndeleng wayahe penting ing shift seluler gedhe sing digawe para pangembang ngupayakake, para pemasar wis ngrungokake, lan merek wis antisipasi.

Apa spesial babagan iki?

As GameStop, umpamane, dakkandhani: pelanggan sing nggunakake aplikasi regane dobel pelanggan klub loyalitas sing paling dhuwur. Lan, ekonomi seluler pisanan ndadekake kabeh jinis kesempatan anyar. Kita wis ndeleng glimmer pertama ing perusahaan global sing dibangun ing ndhuwur aplikasi seluler kayata Uber, AirBnB, Amazon, lan liya-liyane. Gelombang sabanjure yaiku Sephoras, Sonys, Staples, lan merek lan perusahaan gedhe liyane sing pisanan nggawe hubungan pemasaran lan pelanggan siji-siji karo tindakake, pangguna, suku, utawa pelanggan… banjur miwiti nggawe konsep apa tegese bisnis ing ekonomi seluler.

Game gedhe banget. Nanging kita bisa ndeleng ekonomi seluler sing lagi maju ing blanja, transportasi, gaya urip, lan aplikasi sosial.

Game gedhe banget. Nanging kita bisa ndeleng ekonomi seluler sing lagi maju ing blanja, transportasi, gaya urip, lan aplikasi sosial.

Pangiriman mbengung? Mungkin ora enggal.

Nanging pangiriman pasokan kantor sing dibantu langsung saka Uber saka Staples sing bisa urip sawetara jam ing pusat distribusi sing dikelola Amazon? Ana prekara iki kaya mbesuk.

Raksasa game seluler kayata Supercell, Kabam, Machine Zone, Electronic Arts, lan King minangka sing pertama nuduhake kabeh wong babagan cara golek dhuwit kanthi seluler. Nanging $ 70-100 milyar donya bakal ngentekake tuku ing aplikasi sajrone sawetara taun suwene bakal dikurangi dening $ 500-550 milyar bakal nglampahi barang lan layanan non-virtual sing dituku liwat piranti seluler nanging dikirim, ing sawetara level, ing kasunyatan.

Lan ing kasunyatan kasebut, dadi seluler pisanan ora bakal berkembang. Iki bakal dadi babagan sing isih urip.

Kiriman iki adhedhasar laporan dening TUNE.

Download Laporan Lengkap ing kene!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.