Pengalaman Ponsel lan Pengaruh ing Tren

Aplikasi E-commerce

Kepemilikan smartphone ora mung saya rame, kanggo akeh wong, kabeh alat nyambungake menyang Internet. Konektivitas kasebut minangka kesempatan kanggo situs e-commerce lan toko eceran, nanging mung yen pengalaman seluler pengunjung luwih unggul tinimbang pesaing sampeyan.

Ing saindenging jagad, saya akeh wong sing duwe kepemilikan smartphone. Sinau babagan pamindhahan seluler iki mengaruhi masa depan e-commerce lan industri ritel kanthi sakabehe. DirectBuy, Ngalih Menyang Mobile

Kepiye Pengaruhe Ngalami Dagang Seluler

  • tanpa optimasi seluler, pangguna kaping lima luwih bisa ninggalake situs sampeyan.
  • 79% wong sing ninggalake situs sampeyan bakal nggoleki situs sing luwih apik kanggo ngrampungake tuku.
  • 48% pangguna pegel ing situs sing ora dioptimalake kanthi seluler lan 52% kurang duwe usaha karo perusahaan sampeyan.

Tren E-commerce Seluler

3 Komentar

  1. 1

    Iki kudu dipikirake. Tren saiki wis ditemtokake dening konsumen lan ora liya. Dadi, para penjual uga kudu fokus nemokake tren lan njupuk kauntungan saka iku.

  2. 2

    Duwe situs sing siyap seluler bakal dadi luwih penting, ora mung amarga pamindhahan saka desktop menyang browsing seluler bakal terus, nanging amarga kompetisi sampeyan bakal terus dioptimalake kanggo seluler. Dadi luwih jelas, dioptimalake tegese luwih saka mung duwe situs sing responsif - nanging aja salah paham, duwe situs sing responsif mesthi wiwitan banget! Sampeyan bakal kaget yen akeh sing durung duwe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.