Kekurangan Spektrum Data Seluler sing Bakal Diganggu

pangembangan data seluler fcc

Kita bisa uga ndeleng sawetara pangowahan nyata babagan cara komunikasi piranti seluler ing sawetara taun ngarep. Teknologi push sing terus komunikasi antarane server lan piranti seluler wiwit ngonsumsi bandwidth winates sing saiki kasedhiya. Sawetara perusahaan, kayata AT&T wis ngrampungake paket. Kanthi film sing bakal seluler, streaming musik dadi seluler, lan kita kabeh ing media sosial tanpa henti ... spektrum cepet diisi.

Capping bandwidth is a crude means of handling the issue. I believe that compression and more robust data communication management is on the horizon. After all, there's no need for Facebook to alert me every time someone likes a photo while I'm asleep and not using the phone. Additionally, it will be interesting to see if high bandwidth applications like Netflix will be impacted if we begin to start hitting some of these thresholds.

Infographic Data Seluler

Mobile Future wis nyedhiyakake infographic iki kanggo nuduhake kahanane sing ala ... uga nuduhake wektu cendhak sing kudu ditindakake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.