Kekurangan Spektrum Data Seluler sing Bakal Diganggu

pangembangan data seluler fcc

Kita bisa uga ndeleng sawetara pangowahan nyata babagan cara komunikasi piranti seluler ing sawetara taun ngarep. Teknologi push sing terus komunikasi antarane server lan piranti seluler wiwit ngonsumsi bandwidth winates sing saiki kasedhiya. Sawetara perusahaan, kayata AT&T wis ngrampungake paket. Kanthi film sing bakal seluler, streaming musik dadi seluler, lan kita kabeh ing media sosial tanpa henti ... spektrum cepet diisi.

Bandwith bandwidth minangka cara kasar kanggo ngatasi masalah kasebut. Aku yakin manawa kompresi lan manajemen komunikasi data sing luwih kuat isih ana. Pungkasan, Facebook ora perlu menehi tandha yen saben wong seneng foto nalika aku turu lan ora nggunakake telpon. Kajaba iku, bakal narik kawigaten manawa aplikasi bandwidth sing dhuwur kaya Netflix bakal kena pengaruh yen kita wiwit miwiti sawetara ambang iki.

Infographic Data Seluler

Mobile Future wis nyedhiyakake infographic iki kanggo nuduhake kahanane sing ala ... uga nuduhake wektu cendhak sing kudu ditindakake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.