Proses Kertu Kredit lan Checkout Seluler Dijlentrehake

checkout seluler

Pembayaran seluler dadi umum lan strategi sing kuwat kanggo nutup bisnis kanthi luwih cepet lan nggawe proses pambayaran luwih gampang kanggo pelanggan. Apa sampeyan panyedhiya e-commerce kanthi kréta blanja lengkap, a sudagar karo checkout seluler (conto ing kene), utawa uga panyedhiya layanan (sing digunakake Buku Anyar kanggo invoice kanthi pambayaran sing dibayari), pembayaran seluler minangka strategi sing apik kanggo nyepetake kesenjangan antarane keputusan tuku lan konversi nyata.

Nalika pisanan mlebu, kita pancen gumun banget yen angel munggah lan mlaku lan ngerti kabeh beya sing ana gandhengane. Iku sawetara taun kepungkur… saiki solusi kaya-kaya Bluepay nyederhanakake proses lan biaya sing gegandhengan karo nampa kertu kredit. Dheweke nyedhiyakake sawetara pandhuan kanggo para pamiarsa ing kene.

Perusahaan sing nampa kertu kredit duwe kesempatan kanggo nyuda biaya kanthi blanja kanggo panyedhiya kertu kredit lan sistem proses pambayaran. Ana macem-macem opsi pamrosesan ing pasar, saben duwe macem-macem fitur lan biaya. Goleki sing nawakake keamanan dhuwur, kenyamanan dhuwur, tarif terjangkau, lan sing paling penting efektifitas. Prosesor pembayaran beda-beda regane babagan ukuran operasi, volume pembayaran sing diproses lan kemampuan sampeyan kanggo nggawe pangenalan merek ing antarane calon pelanggan. Sawise sistem pamrosesan pembayaran wis siyap, sampeyan ora bakal kuwatir - sampeyan bisa fokus karo produk lan kerajinan. Kristen Gramigna, CMO saka Bluepay.

Checkout seluler bisa digunakake kanthi nggunakake piranti seluler para pedagang kanggo ngirim informasi penjualan kertu kredit, menehi wewenang kertu, lan ngirim kuitansi. Nggunakake a akun sudagar seluler, adol dikirimake kanthi elektronik menyang clearinghouse lan vendor entuk dhuwit mung rong utawa telung dina. Iki minangka asil dandan sing gedhe babagan wektu tundha meh 30 dina sing ana gandhengane karo slip kertu kredit manual. Vendor sing ora ana ing situs bisa uga menehi pembayaran maneh kanthi gampang. Biaya kasebut biasane diluncurake ing kertu pelanggan sajrone 24 jam.

Pemrosesan kertu kredit seluler menehi kebebasan kanggo bisnis supaya bisa metu saka konter penjualan lan mlebu ing ngendi para pelanggan, yaiku ing pameran kabupaten, festival jalanan, truk panganan utawa uga ruang pamer sing cedhak karo checkout sing biasa. Kemampuan kanggo vendor nampa kertu kredit lan debit, ing endi wae ana, yaiku ngubah Main Street lan cara toko Amerika.

Gerbang Pembayaran vs Prosesor Pembayaran

Gerbang pembayaran lan prosesor pembayaran minangka rong tautan utama ing rantai proses pambayaran. Minangka pamilik bisnis, sampeyan bisa uga wis krungu istilah kasebut lan kepengin ngerti apa bedane. Ana papat pihak sing melu transaksi kertu kredit:

  1. Sudagar
  2. Pelanggan
  3. Bank akuisisi sing nyedhiyakake layanan pangolahan pedagang
  4. Bank penerbit sing nerbitake kertu kredit utawa kertu debit pelanggan

Peran pemroses pembayaran lan gateway pembayaran beda-beda, nanging masing-masing dadi komponen penting kanggo nampa pembayaran kanthi online.

  1. Apa Prosesor Pembayaran? - Kanggo nampa kertu kredit ing bisnis sampeyan, para pedagang nyiyapake akun karo panyedhiya layanan pedagang kaya BluePay. Prosesor pembayaran nglakokake transaksi kanthi ngirim data ing antarane sampeyan, sudagar; bank sing nerbitake (yaiku, bank sing nerbitake kertu kredit pelanggan); lan bank sing entuk (yaiku bank sampeyan). Prosesor pembayaran uga biasane nyedhiyakake mesin kertu kredit lan peralatan liyane sing digunakake kanggo nampa pembayaran kertu kredit.
  2. Apa Gerbang Bayaran? - Gerbang pembayaran kanthi aman menehi wewenang kanggo pembayaran kanggo situs web e-commerce. Pikirake minangka terminal jual-beli online kanggo bisnis sampeyan. Nalika ndhaptar akun sudagar, panyedhiya bisa menehi utawa ora menehi gateway pambayaran.

bluepay-mobile-card-reader

Prosesor Pembayaran vs. Gerbang Pembayaran: Endi sing Diperlokake

Panggunaan gateway sing paling umum yaiku toko e-commerce ing internet. Yen sampeyan dudu bisnis e-commerce, sampeyan ora mbutuhake gateway pembayaran. Akun pedagang dhasar bisa dadi paling apik. Goleki akun pedagang sing duwe tarif proses pambayaran sing cukup, layanan pelanggan 24/7, lan proses PCI-standard (standar keamanan kertu kredit).

Saliyane, gateway pembayaran bisa uga mbesuk yen sampeyan duwe utawa ngrancang situs e-commerce. Ora kabeh panyedhiya akun pedagang duwe gateway pembayaran. Sawetara panyedhiya nggunakake gateway pembayaran pihak katelu, sing bisa dadi repot nalika sampeyan regejegan. Sapa sing dihubungi nalika sampeyan duwe masalah?

Gerbang lan Biaya Pangolahan

Salah sawijining sebab organisasi ora nindakake implementasi sistem sumbangan kertu kredit amarga biaya sing mbingungake. Sampeyan bisa dadi angel banget kanggo mikir babagan macem-macem biaya kasebut lan nemtokake manawa cocog karo organisasi tartamtu utawa ora. Dhaptar ing ngisor iki kalebu jinis ragad kertu kredit sing paling umum.

  • Ragad akun sudagar - Pedagang minangka individu utawa perusahaan sing ngolah transaksi kertu kredit. Kaya ngono, akun pangolahan asring diarani akun merchant. Kabeh pembayaran digawe liwat akun finansial iki.
  • Ragad sapisan - Umume akun pedagang duwe sawetara ragad persiyapan dhisikan. Ragad iki bisa uga diarani persiyapan gateway utawa ragad aplikasi. Sawetara perusahaan uga mbutuhake pambayaran piranti lunak utawa piranti liyane sing digunakake kanggo ngolah transaksi. Apa sampeyan nggunakake sistem basis web utawa sampeyan nyewa peralatan? Yen mangkono, sampeyan bisa uga kudu mbayar saben wulan tinimbang ragad siji-siji kanggo sistem utawa peralatan kasebut.
  • Ragad akun saben wulan - Meh kabeh akun pedagang duwe biaya saben wulan. Ragad iki bisa uga diarani biaya akun, pernyataan, utawa laporan. Biasane, biaya saben wulan udakara $ 10 nganti $ 30. Saliyane biaya saben wulan, sawetara akun uga mbutuhake ragad minimum saben wulan.
  • Fees transaksi lan tarif diskon - Saben transaksi asring duwe rong biaya proses… an ragad barang (umume ragad iki regane $ 0.20 lan $ 0.50) lan a persentasi transaksi. Ragad iki diarani a tarif diskon. Tarif diskon beda-beda kanggo prosesor sing beda-beda, umume ana ing kisaran loro nganti patang persen. Jinis kertu kredit lan cara ngolah kalorone duwe pengaruh ing tarif diskon. Mayoritas ragad diskon ditrapake kanggo perusahaan sing ngetokake kertu kredit (yaiku Visa, Discover).

Kesulitan mbandhingake kertu lan layanan

Sampeyan bisa uga angel banget, yen ora mokal, kanggo mbandhingake beya kanggo macem-macem perusahaan amarga umume ora menehi bayaran kanthi format sing sederhana. Aku wiwit mikir manawa akeh gateway lan prosesor kanthi sengaja!

Contone, kadang tarif diskon dipérang dadi ragad pertukaran lan biaya kanggo organisasi sing ngatur macem-macem transaksi. Faktor tambahan sing bisa nyebabake ragad transaksi kalebu ing ngisor iki:

  • Jinis kertu sing digunakake (kayata kertu kredit vs. kertu debit)
  • Cara ngolah transaksi (yaiku dikunci vs. diusap)
  • Tes pencegahan penipuan (yaiku alamat sing padha kanggo alamat tagihan kertu kredit lan transaksi tartamtu?)
  • Risiko transaksi sing ana gandhengane (yaiku umume perusahaan percaya manawa transaksi rampung tanpa geser kertu fisik luwih beresiko)

BluePay iku sawijining panyedhiya kabeh-ing-siji, dheweke duwe gateway pembayaran dhewe sing kasedhiya kanggo sing duwe akun merchant. Gerbang BluePay bisa digunakake ing lingkungan ritel kanthi maca geser. Bluepay uga digabung dadi pirang-pirang POS sistem lan bisa ngolah transaksi debit PIN. Nggunakake gateway pambayaran kanggo ngolah pembayaran integral kanthi aman bisa nyuda kesalahan, nyepetake proses transaksi, lan nggampangake rekonsiliasi.

Yen sampeyan ora pengin nandur modal ing terminal, utawa yen ora duwe situs web e-commerce, sampeyan uga bisa nggunakake Terminal Virtual gateway BluePay kanggo ngolah transaksi yen sampeyan duwe sambungan Internet.

CATETAN: Kita ora dibayar, uga ora ana hubungan karo Bluepay ... cukup becik kanggo nyedhiyani kabeh info sing dibutuhake kanggo entuk postingan blog iki!