5 Tips Optimisasi Konversi Seluler sing Efektif sing Menehi Pelanggan Sampeyan

5 Tips Optimisasi Konversi Seluler sing Efektif

Mangkene ilmu pengetahuan sing relevan: 52 persen lalu lintas web global asale saka smartphone. Nomer wong sing nggunakake ponsel saya mundhak. Ana ing ngendi mayoritas wong nemokake produk utawa layanan sampeyan. 

Ora ana sangsi babagan iki. 

Bisnis kudu ngoptimalake solusi web seluler supaya bisa ndhisiki game. Iki minangka saluran utama sing umume wong golek toko kopi paling cedhak, kontraktor atap paling apik, lan meh kabeh sing bisa digayuh Google. 

Nanging tanpa solusi web seluler sing intuisi lan dirancang kanthi apik kanggo bisnis sampeyan, angel kanggo saingan karo wong liya. Contone, ing bisnis e-commerce, ditemokake 55 persen konsumen nggawe tuku nalika nemokake produk kasebut liwat ponsel. 

Aja kesasar! Mangkene 5 tips optimalisasi seluler sing efektif kanggo nambah tarif konversi sampeyan. 

1. Kacepetan Memuat Situs Mobile Minangka Prioritas Paling Dhuwur

kacepetan seluler

Kacepetan pancen penting nalika nerangake situs seluler. 

Nyatane, nuduhake riset situs web seluler sing ngemot 5 detik utawa luwih cepet bisa ngasilake dodolan luwih dhuwur tinimbang sing luwih alon. Pribumi internet ora ngidini kacepetan mbukak alon. Iki dianggep minangka laknat kanggo situs web seluler sampeyan.

Untunge, sampeyan bisa nindakake akeh cara kanggo ngrampungake masalah iki.

  • Ngurangi tambahan ing ponsel sampeyan. Jumlah panjaluk server ing situs web sampeyan bisa mengaruhi kacepetan drastis. Apa sampeyan nggunakake macem-macem pelacak utawa alat analitik? Priksa waca jero piranti lunak sampeyan; bisa uga sampeyan bisa nemokake masalah ing kana. 
  • Aja lali babagan ndhuwur nganti ngisor diagnosa. Mungkin sawetara file bakal ngrusak sistem sampeyan. File sing luwih gedhe kayata konten visual bisa nyuda kacepetan mbukak kanthi signifikan. Dadi, sampeyan bisa uga pengin nyuda file ing situs web. Nomer gambar, teknologi iklan, lan font minangka penyalahgunaan sing biasane.
  • Sinau babagan isi sing kudu diprioritasake. Selehake ing sisih ndhuwur kaca, sing kudu luwih dhisik dibukak sadurunge elemen liyane ing situs web kasebut. Strategi iki bisa nambah kacepetan mbukak nalika njupuk pangguna pengalaman UX ing situs kasebut. 

2. Pilih Desain Responsif dadi siyap seluler

Desain sing Ponsel-Mobile

Desain seluler responsif angel digawe. Sampeyan kudu nyetel ukuran layar sing beda. Nanging usaha ora mandheg ing kono. Sampeyan uga kudu nimbang orientasi lan platform telpon sing beda.  

Sampeyan bisa fokus ing tombol kanggo navigasi luwih gampang. Menu utawa kategori kudu gampang diklik. Saben kaca kudu menehi pangguna petunjuk babagan tujuane nalika pengin ngrampungake kayata nambah item menyang keranjang, mbatalake panjaluk, utawa mriksa pesenan.

Tata letak desain kudu fleksibel. Sampeyan kudu nampung resolusi, kemampuan, lan ukuran video resolusi. Cukup elinga, solusi seluler kudu prioritas. Kaca tanpa wates, teks gedhe, lan konten visual sing wiyar minangka turn turn total kanggo pengunjung. 

3. Copot Pop-up lan Video sing Ora Prelu kanggo Pangguna Seluler

Pop-up lan iklan video sing nyenengake bisa ngrusak desain web sampeyan kanthi sakabehe, lan uga tingkat konversi sampeyan. 

Ora preduli sepira apik desain web seluler sampeyan, ngetrapake akeh pop-up kanthi drastis bakal nyuda UX lan kepuasan pelanggan, sing nyebabake tingkat konversi luwih murah.

Ora ngasilake luwih akeh, sampeyan bisa uga entuk tingkat bouncing sing luwih dhuwur lan lalu lintas nyuda. Kasunyatane, miturut panliten sing ditindakake dening Koalisi kanggo Iklan sing Luwih Apik, sawetara jinis iklan seluler sing paling disengiti yaiku:

  • Pop-up
  • Muter video kanthi otomatis
  • Animasi sing terus sumunar
  • Iklan sing ngetung mundur sadurunge dipecat
  • Kaca web seluler duwe luwih saka 30% pariwara

4. Nggawe Luwih Gampang Liwat Checkout Mulus

Pengabaian checkout ora umum. Alesanipun wonten ing desain kaca checkout sing kurang apik. Ana akeh faktor kenapa pelanggan ninggalake produk kasebut ing kranjang blanja tanpa tuku. Biasane, dheweke ora bisa nemokake tombol nengen kanggo pencet, utawa kaca kasebut rumit banget kanggo dilayari. 

Mula, kaca checkout kudu dijaga tetep resik lan minimalis. Ruang putih lan nyebarake langkah ing pirang-pirang kaca bakal mbantu. Tombol kasebut kudu ngeculake pelanggan supaya proses checkout sing bener. 

Urban Outfitter Mobile Checkout

5. Tambah Wangun Pembayaran Liyane 

Tahap checkout minangka titik supaya sampeyan bisa ngowahi pengunjung dadi pelanggan nyata. Mula, kudu dioptimalake kanggo transaksi sing luwih lancar lan konversi sing luwih dhuwur. 

Aja nyangka kabeh pelanggan bakal nggunakake PayPal kanggo mbayar pesenan.

Bisnis e-commerce kudu mesthi nganggep keluwesan. Saliyane kertu kredit utawa pembayaran bank, sampeyan bisa uga nambahake Apple Pay, lan Google mbayar saluran pembayaran ing situs web sampeyan. Dompet digital alon-alon muncul, sing kudu dideleng lan dimanfaatake bisnis e-commerce. 

kesimpulan

Nalika smartphone terus nguwasani jagad, bisnis kudu sinau adaptasi. 

Ana akeh kesempatan sing disimpen ing saluran seluler. Kabeh sing dibutuhake yaiku desain sing apik lan optimalisasi terus-terusan. Tindakake pelanggan kanthi seneng liwat solusi web seluler kanthi ngatur kabeh sing apik. 

Nanging ana uga cara kanggo nindakake perkara sing luwih apik. Sampeyan bisa njaluk pitulung saka para profesional. Optimisasi seluler bisa uga angel, nanging kanthi pitulung desain web Derry sampeyan bisa nindakake kabeh kanthi trampil. Ditambah maneh, sampeyan bisa ngirit wektu kanggo fokus ing bagean bisnis liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.