Negara Pemasaran Konten Seluler

Pemasaran konten seluler

Kanthi kabeh teknologi sing saiki kasedhiya, konten digunakake kanthi macem-macem cara lan ing macem-macem piranti. Nalika desktop lan tablet dadi pemain utama ing game kasebut, piranti seluler kayane duwe pengaruh gedhe marang klik liwat tarif lan browsing. Ing taun 2013, pemasaran konten seluler bakal ngasilake investasi yen ditindakake kanthi bener.

Kita nglumpukake riset saka platform blogging perusahaan klien, Compendium, lan piranti lunak pemasaran email klien, ExactTarget, kanggo nuduhake pengaruh pemasaran seluler sajrone pirang-pirang taun kepungkur lan apa sing bakal ditindakake. Nalika kabeh data digabungake, ana sawetara temuan sing kaget:

  • Tarif mbukak ing piranti seluler wis tambah 300% wiwit Oktober 2010 nganti Oktober 2012. 
  • Email seluler nggawe konversi kaping pindho luwih akeh tinimbang kegiatan sosial utawa telusuran.
  • Ponsel bisa uga ora ateges "nalika lunga." 51% pangguna seluler AS browsing, nggoleki, lan tuku ing piranti seluler ing omah.
  • Kunjungan web ing piranti seluler utawa tablet paling dhuwur dina Kemis yaiku 15.7%.
  • Pesen pemasaran SMS dadi luwih populer, kanthi 31.2% agensi nggunakake taktik iki kanggo nambah klik.

 

Kepiye kahanan pemasaran konten seluler? Gabung ing game kasebut, utawa ilang kesempatan kanggo klik, konversi, lan keterlibatan.

Infographic Marketing Konten Seluler

4 Komentar

  1. 1

    Wektu mbukak email antarane transisi seluler lan desktop apik tenan! Kayane esuk mlebu layar amba nalika esuk, nanging alon-alon wiwit bali menyang piranti seluler. Wah!

  2. 3

    Hei, sawetara stats sing menarik ing kene, disenengi. Aku takon babagan iki ing SES London taun lalu, dadi kepengin weruh apa pendapat / komentar sampeyan:
    Sanajan sampeyan bisa ndeleng manawa konversi wis ana ing piranti seluler kanggo tuku lan e-commerce, aku kepengin weruh apa statistik kaya pirang-pirang email sing mbukak / maca nanging banjur ngonversi liwat desktop, mula nggunakake luwih akeh titik tutul kanggo konversi (uga nggawe hard kanggo nglacak?). Cheers - Russell

    • 4

      Hei Russell! Matur suwun komentar. Aku rumangsa minangka pitakon sing apik, lan aku bakal ujar manawa prilaku pribadi bisa nggambarake iki (ndeleng ing piranti seluler, nanging tuku ing desktop).

      Aku ora duwe statistik sing gampang, nanging sadurunge aku wis ngatasi masalah iki. Mangkene pikiranku (luwih saka sudut pandang psikologi bisnis):

      - Yen sampeyan adoh saka kenyamanan omah utawa mejo, dakkira konversi ing piranti seluler (tuku) bakal saya akeh. Kita umur kepenak cepet, lan yen pengin, saiki ditindakake. Yen ora pengin tuku nalika semana, kita bisa menehi bookmark utawa nyimpen kanthi sawetara cara. Nanging, yen kita ora njaga minangka kabutuhan sing dikarepake utawa sing dikarepake, mula kita bakal lali lan ora bakal bali maneh kajaba tetep ngetutake tetenger utawa duwe pangeling. Umume bisnis B2C duwe pangeling-eling email yen nyelehake barang ing keranjang belanja, nanging aku arep mbedhek yen ora tuku ing piranti seluler nalika semana, kita bisa uga tuku ing desktop, utawa, sayang kanggo pengecer, kita ora bakal tuku babar pisan.

      - Saka sudut pelacakan, ing kene automasi pemasaran mlebu. Ana alat sing ngidini sampeyan nglacak kebiasaan browsing para konsumen lan nggawe profil kanggo pelanggan. Yen dadi pelanggan sadurunge, iki luwih gampang ditindakake. Sampeyan bakal luwih angel yen durung diklasifikasikake minangka prospek ing sistem sampeyan.

      - Apa sawetara titik tutul nggawe luwih angel nglacak konversi? Nggih Mesthi wae. Nanging apa tegese ora bisa ditindakake? Ora - kita mung butuh alat canggih lan sumber daya darmabakti supaya alur kerja sing pas. Iki larang regane, nanging ing pungkasan dina, bisa uga bakal mbantu penylametan lan kasetyan.

      Dadi, umume, ora, aku ora duwe statistik konversi lawan browsing ing seluler lan tablet, banjur ngonversi ing desktop, nanging nglacak prilaku pelanggan liwat otomatisasi marketing kudu mbantu iki. Matur nuwun! Yen sampeyan pengin pacelathon luwih lanjut, wenehake komentar ing Twitter: @jlisak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.