Potret Pelanggan Mobile

konsumen seluler potret

Teknologi seluler wis ganti. Para konsumen bisa blanja, entuk pituduh, browsing web, sesambungan karo kanca liwat macem-macem jinis media, lan nyathet uripe nganggo siji piranti sing cukup cilik supaya bisa pas karo kanthong. Ing taun 2018, kira-kira 8.2 milyar piranti seluler aktif bakal digunakake. Ing taun sing padha, commerce seluler dijangka paling dhuwur $ 600 milyar ing sales taunan. Cetha, jagad bisnis dirubah dening gelombang teknologi paling anyar iki; lan perusahaan sing gagal nganut pasar seluler sing anyar bakal ditinggal maneh.

Saben taun nalika konsumen dadi luwih raket lan ngandelake smartphone, tablet, lan laptop, jagad iki nggunakake teknologi teknologi seluler sing luwih gedhe. Tren nyepetake iki nyedhiyakake kesempatan sing apik kanggo para pemasar, peneliti pasar, lan bisnis. Kanthi saben konsumen sing ana gandhengane karo jaringan global lan terus kontak karo layar seluler, bisnis saiki bisa nyedhaki para pelanggan kanthi level pribadi, lan kanthi cara sing luwih alus.

Nanging, kanggo nindakake, prelu dingerteni cara wong sesambungan karo media modern. Entuk pangerten penting iki mbutuhake riset. Dadi kanggo nambah literasi seluler sampeyan lan entuk kasunyatan babagan teknologi sing nyopir jagad bisnis saiki, Vouchercloud wis nggabungake kasunyatan lan tokoh utama babagan kepiye konsumen kanggo seluler. Sampeyan bisa uga ngganti cara bisnis.

mobile-consumer-profile

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.