Mcommerce Saiki Akeh 200% Luwih Cepet tinimbang E-commerce

statistik perdagangan seluler

Apa sampeyan ngelingi barang pisanan sing sampeyan tuku ing piranti seluler? Aku ora yakin nalika tuku seluler pertama, kira-kira liwat aplikasi seluler Amazon utawa Starbucks. Tuku seluler duwe sawetara watesan - siji yaiku panggunaan gampang lan teknologi, sing liyane mung percaya karo transaksi kasebut. Tuku seluler saiki wis dadi sifat nomer loro, lan liya-liyane statistik saka Coupofy buktekna.

Kasunyatane, sanajan e-commerce dikarepake bakal tuwuh nganti 15%, perdagangan seluler dikarepake bakal tuwuh nganti 31% ing taun 2017!

Ing saindenging jagad, Jepang, Inggris lan Korea Selatan nyebabake tuwuh meh 50% taun. Australia lan Walanda ngembangake perdagangan seluler kanthi 35%.

Ing 2015, limang perusahaan paling dhuwur sing paling akeh tuwuh ing perdagangan seluler yaiku GOME Electrical Appliances kanthi 634%, Nebraska Furniture Mart kanthi 500%, Yihaodian kanthi 456%, VIPShop Holdings kanthi 451% lan HappiGo kanthi 389%.

Panyedhiya dagang seluler paling gedhe ing AS yaiku TicketMaster, Apple, Target, QVC lan Kohl (kanthi urutan kasebut). Kaget, Amazon durung ana ing ndhuwur 5! Kabeh sudagar iki wis weruh tuwuh udakara 50% ing lalu lintas seluler lan penjualan. Ing skala global, pimpinan e-commerce eBay terus fokus kanggo nggawe konsumen luwih gampang blanja ing smartphone lan tablet minangka regane tuku saka piranti kasebut tansaya 21% saben taun.

Nilai Pesenan Rata-rata saben Kranjang isih luwih Dhuwur karo Pangguna Tablet

The nilai urutan rata-rata saka toko tablet yaiku $ 100, nanging pembeli saka konversi smartphone rata-rata $ 85. Uga, para pembeli seluler saka smartphone Android dikenal duwe nilai urutane 22% luwih murah tinimbang mitra iOS. Nanging, ana kaping telu luwih akeh pembeli ing piranti Android. Iku luwih saka cukup kanggo mesthekake pengalaman sampeyan bisa digunakake ing iOS lan Android.

Wutah Niaga Seluler 2016