Kepiye Pengecer Bisa Ngoptimalake Kampanye Natal Seluler kanggo Nambah Dhuwit

5 tips pemasaran natal seluler

Musim Natal iki, para pemasar lan bisnis bisa ningkatake penghasilan kanthi cara gedhe: liwat pemasaran seluler. Ing wayahe iki, ana 1.75 milyar pamilik smartphone ing saindenging jagad lan 173 yuta ing AS, nyumbang 72% pasar ponsel ing Amerika Utara.

Blanja online ing piranti seluler bubar njupuk desktop kaping pisanan lan 52% kunjungan situs web saiki digawe liwat ponsel. Nanging, konsumen tetep mikir ing inisiatif pemasaran kayata email bisa udakara telung detik. Ngerti pengalaman pangguna seluler pancen penting banget kanggo para pengecer kanggo nggedhekake upaya pemasaran lan ningkatake penjualan sajrone musim liburan.

Kanthi nyedhiyakake seluler ing tengah strategi saluran omni, pengecer lan merek bakal ngaktifake level interaksi, keterlibatan, obrolan, lan kesetiaan tingkat anyar. Lan bathi. FitForCommerce

SmartFocus nyedhiyakake sawetara wawasan babagan Tips Pemasaran Seluler kanggo pemasar lan bisnis. Mangkene umpamane ing 5 tips pemasaran seluler perusahaan.

  1. Ngoptimalake kanggo Mobile - 30% pembeli seluler ninggali transaksi pengalaman panganggo sing durung dioptimalake kanggo piranti seluler. Priksa manawa email katon apik banget ing kabeh platform.
  2. Coba Waca Wektu, Lokasi, lan jarak saka Pelanggan Sampeyan - Ngerteni kapan, ing endi, lan sepira cedhake pelanggan seluler nalika nggoleki. Sampeyan bakal kaget yen akeh pelanggan sing bisa milih mung adhedhasar pemasaran kanggo para pelanggan adhedhasar faktor-faktor sederhana kasebut, saéngga sampeyan bisa nggunakake kampanye kanthi paling apik lan pungkasane bisa nambah penjualan.
  3. Nyegah Showrooming lan Nggampangake Webrooming - Showroom kurang becik yen didol babagan ritel nalika preinan. Webrooming (uga dikenal minangka showroom mbalikke), ing tangan liyane yaiku kedadeyan nalika konsumen riset produk kanthi online sadurunge menyang toko kanggo tuku. Miturut Forrester Research, webrooming bakal ngasilake $ 1.8 triliun ing taun 2017, dene penjualan e-commerce kudu tekan $ 370 milyar ing taun sing padha; webrooming minangka pemenang ritel sing bakal dikuasai. Penting nggawe insentif kanggo pelanggan menyang toko sampeyan lan bener tuku produk sampeyan tinimbang golek kanthi online kanthi rega paling murah ing web.
  4. Gampang Nggoleki Ponsel - 57% pelanggan seluler bakal ninggalake situs sampeyan yen kudu ngenteni telung detik supaya kaca bisa mbukak. Nyatane, saben tambah 100 millisecond ing wektu mbukak nyuda adol nganti 1%. Priksa manawa kaca sampeyan mbukak kanthi cepet lan dioptimalake kanggo akses seluler.
  5. Ngleksanakake Teknologi Beacon - pemasaran jarak nduweni peran anyar penting kanggo nggayuh pemasaran online lan offline liwat teknologi rekomendasi prediksi sing nggawe pesen pemasaran menyang pangguna masing-masing adhedhasar dununge, prilaku belanja virtual lan fisik, lan konteks keputusan tuku potensial. SmartFocus minangka pimpinan teknologi beacon lan nggunakake aplikasi kasebut kanggo menehi wawasan sing kontekstualisasi marang para pelanggan.

Kanggo wawasan lengkap, priksa manawa ngunjungi SmartFocus ' Tips Pemasaran Seluler kanggo pemasar lan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.