Wanita saka RIM, Pria saka Google

mobile miturut jinis

Sapa ngerti manawa piranti, platform, aplikasi lan uga tarif klik-tayang (RKT) beda-beda antarane pria lan wanita ing piranti seluler? Inneraktif bubar nerbitake infographic pemasaran iki sing ngomong babagan bedane. Inneractive wis nggawe mesin maksimal penghasilan wektu nyata sing terus digunakake kanggo mesthekake yen sampeyan entuk tarif paling dhuwur lan eCPM saben-saben.

Rong temuan utama:

  • Pria nanggapi pemasaran seluler lan duwe tarif klik-tayang sing luwih dhuwur.
  • Men gravitated to Google Android, women to RIM's Blackberry.
aug infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.