Aplikasi Seluler: Napa Nggawe, Apa sing Bakal Dibangun, Cara Ningkatake

pangembangan aplikasi seluler

Kita wis ndeleng bisnis sukses karo aplikasi seluler lan bisnis liyane sing pancen perjuangan. Inti sing sukses yaiku nilai utawa hiburan sing ditrapake aplikasi seluler utawa pelanggan. Inti kanggo aplikasi sing berjuang yaiku pengalaman pangguna sing kurang apik, sopan banget, lan regane sithik banget kanggo pangguna. Kita uga wis ngamati aplikasi seluler luar biasa sing dikembangake nanging ora nate diadopsi amarga usaha promosi sing ringkih.

Pangembangan aplikasi seluler terus nyuda rega amarga luwih akeh perusahaan kanthi efektif nggawe kerangka kerja lan platform aplikasi seluler. Sing sejatine nggawe akeh masalah ing industri amarga saiki kabeh wong nerbitake aplikasi. Masalahe yaiku ora cukup dhuwit kanggo tes pangguna, pengalaman pangguna lan promosi… sing nggawe utawa ngilangi sukses aplikasi seluler.

Sampeyan isih usaha sing kudu diinvestasikan, sampeyan mung kudu golek mitra sing cocog. Aplikasi seluler bisa nambah kasetyan bisnis lan nambah penjualan. Contone, kita nggawe aplikasi konversi sederhana kanggo perusahaan kimia sing mbantu klien nggawe pitungan konversi sing akurat tanpa kudu bali menyang desktop. Lan, mesthine, aplikasi kasebut duwe fitur klik-kanggo-telpon sing ngidini dheweke mung nelpon klien utawa njaluk pesen.

18% saka 500 pengecer paling dhuwur ing Inggris lan luwih saka 50% ing AS nawakake aplikasi transaksional kanggo para pelanggan. Kanthi setengah pangguna seluler mbukak aplikasi kanggo njupuk keputusan tuku, merek kudu mbutuhake wektu kanggo nyinaoni kabutuhan konsumen lan nggawe pengalaman aplikasi sing langsung cocog karo kabutuhan pelanggan. Nanging sadurunge ngluncurake aplikasi gedhe sabanjure, ana sawetara poin penting sing kudu dielingi.

Tombol Penting saka infographic paling anyar ing Usablenet:

  • Sepertiga pangguna aplikasi seluler instal aplikasi amarga ora duwe minat
  • 30% pangguna aplikasi seluler bakal nggunakake aplikasi maneh yen menehi diskon
  • 2/3 pangguna media seluler ing saindenging jagad nganggep transparansi penting banget
  • 54% milenium global ujar manawa pengalaman seluler sing kurang apik bakal ndadekake dheweke ora nggunakake produk bisnis liyane.

Waca liyane babagan ngrancang strategi aplikasi seluler sing optimal ing Usablenet gratis Pandhuan kanggo Aplikasi Seluler.

Napa Aplikasi Seluler?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.