Analitis sing Akeh Kanggo Pangembang Aplikasi Mobile

méga kaetung

Yen sampeyan pangembang aplikasi seluler utawa perusahaan sampeyan duwe macem-macem aplikasi seluler, tradisional Analytics ora cukup ngethok. Prilaku download, kinerja nyimpen lan prilaku panggunaan minangka data utama sing bisa nulungi sampeyan bisa nambah sales utawa undhuhan kanthi signifikan, uga interaksi pangguna. Wong ngarep-arep pengalaman liyane nalika ngobrol ing piranti seluler… lan Analytics bisa mbantu sampeyan nemokake kesempatan.

Kaetung minangka Platform Analytics sing mung fokus ing pangembang aplikasi seluler.

acara

Countly nyedhiyakake macem-macem fitur lan mupangate:

  • Dashboard - Sawise sampeyan mbukak dashboard, sampeyan bakal gumun amarga gampang ngawasi data kanthi grafis sing apik. Dashboard sing akeh banget nuduhake kabeh sekaligus kanthi cara sing elegan. Ora prelu digali pirang-pirang kaca kanggo nemokake informasi sing dibutuhake. Lacak nomer aplikasi tanpa wates karo Countly, lan ganti aplikasi, game, lan ebook kanthi gampang.
  • Prilaku Panganggo - Lacak tuku ing aplikasi nganggo sistem acara adat Countly. Lacak tumindake pelanggan, lan alasan frustrasi kanggo nambah keterlibatan lan kasetyan. Watch pemain kanthi rapet supaya sukses lan nggedhekake penghasilan game online.
  • Mbangun Aplikasi sing Luwih Apik - Akeh banget mbantu sampeyan ngukur lan ngevaluasi keterlibatan lan adopsi aplikasi seluler, supaya optimalisasi konten seluler. Grafis sing sopan nuduhake kedadeyan lonjakan, saéngga bisa ngatasi masalah kasebut supaya bisa ngoptimalake kampanye. Akeh banget ndhukung smartphone, iOS & Android sing misuwur ing saindenging jagad, lan ngarep-arep bisa nambah luwih akeh ing dhaptar iki.
  • lapuran - Kira-kira nyedhiyakake laporan sing nggumunake kalebu diagram lan tabel, nuduhake kinerja aplikasi sampeyan sajrone wektu tartamtu. Ngasilake laporan elektronik ora gampang, amarga generator laporan Countly sing nyengsemake. Sampeyan bisa nambah utawa mbusak kaca liwat generator laporan lan milih jinis grafik sing bakal ditampilake ing saben kaca.
  • Akses Ponsel - Aja lali babagan wawasan sing penting babagan aplikasi manawa sampeyan lagi rapat, ing dalan utawa adoh saka mejo. Aplikasi seluler sing akeh banget nawakake fitur panggunaan lan visualisasi sing dioptimalake banget. Priksa statistik aplikasi apa wae kanthi gampang browser. Akses statistik aplikasi sampeyan saka ngendi wae, kapan wae. Ngowahi wektu luang dadi wayahe produktif.

Analytics Aplikasi Seluler