Appeal Seluler - Nggoleki Lansekap Seluler

intro banding seluler

Aplikasi smartphone luwih akeh tinimbang bayi? Ana prekara sing katon medeni banget ... lan apik tenan sekaligus. Nalika nyemak lanskap aplikasi, katon ana ton game, nanging aplikasi produktivitas bisnis kasep. Aku yakin sampeyan bakal bisa ndeleng angka-angka kasebut luwih cedhak ing mbesuk, amarga luwih akeh perusahaan perusahaan nggunakake strategi seluler minangka bagean saka bisnis saben dina.

Ora ana gunane manawa smartphone lan piranti seluler liyane wis tekan level umum ing endi wae. Kita nggunakake saben dina, kanggo nggawe reservasi hotel, mriksa akun bank, pesen pizza lan liya-liyane. Lan ana luwih saka 1.5 yuta aplikasi sing kasedhiya ing Apple App Store lan Google Play, konsumen duwe opsi meh tanpa wates kanggo dipilih. Saka infographic New Relic, APLIKASI Ponsel: Napa Masa Depane Mobile.

mréntahaké seluler

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.