Ngrancang Aplikasi Seluler sing Sampurna

ganjaran starbucks

Ing sabanjure pertunjukan radio kita bakal ngrembug babagan Aplikasi Starbucks Mobile kang garnered ing Award Mobile Marketer of the Year 2012. Miturut pendapatku, pancen aplikasi seluler sing apik sing ngatasi kesenjangan pemasaran antarane tuku online lan ing toko.

Fitur sing nggawe aplikasi dadi sukses

  • app starbucksMigunani - aplikasi duwe garis pandhu arah utama ing sisih ngisor uga layar ngarep sing kanthi jelas nampilake bagean app adhedhasar kegiatan pangguna. Aplikasi kasebut duwe layar sing cetha kanthi sithik - sing cocog kanggo wong sing lagi obah utawa driji sing lemu.
  • Processing Pembayaran - aplikasi kasebut integrasi karo Aplikasi iOS Passport lan dadi gampang digunakake kanggo mbayar. Aku uga bisa ngisi akun nganggo kertu kredit utawa PayPal langsung ing aplikasi sajrone sawetara menit. Aplikasi nggunakake kertu hadiah saiki dadi luwih apik yen kompatibel karo proses kertu manual.
  • ganjaran - Ganjaran iTunes terintegrasi karo notifikasi push gampang banget. Nalika tuku kopi cukup, aku ditawani lagu sing bisa langsung didownload mung kanthi ngeklik. Kajaba iku, kemampuan kanggo goyangake cangkir karo lintang-lintang iku sentuhan sing apik!
  • Store Locator - ing perjalanan anyar menyang Florida, aku nemoni masalah karo peta Apple lan Google sing nyedhiyakake Starbucks sing paling cedhak. Ora kuwatir, aplikasi Starbucks wis diaktifake kanthi geoal lan aku bisa nemokake Starbucks sing paling cedhak ing perjalanan kasebut.
  • Hadiah - Aku bisa ngirim hadiah langsung saka app menyang sapa wae liwat email!
  • Products - yaiku omben-omben, kopi utawa panganan, aplikasi nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake ing menu Starbucks.
  • favorites - sampeyan duwe kemampuan kanggo nyimpen omben-omben favorit kanca. Iku hebat banget minangka bisnis sing ketemu ing Starbucks!

Aplikasi Seluler sing Sampurna

Nalika iki minangka aplikasi sing apik tenan kanggo nyopir lalu lintas toko tambahan lan nglumpukake dana kertu, dakkira ana sawetara fitur sing bisa nggawe aplikasi luwih kuat kanggo drive sing luwih online lan ing toko:

  • Priksa-In - Yen aku bisa ndeleng Starbucks ing cedhakku lan ndeleng yen kanca-kanca wis mriksa, pancen apik tenan. Integrasi ing Foursquare bakal migunani banget. Ing akhir minggu, aku mung seneng golek toko Starbucks lan bukak ing kanca sing lagi nongkrong.
  • Social - Kaget, aplikasi seluler kasebut ora duwe integrasi sosial karo Facebook, Twitter, Google+, Foursquare, lsp. Iki bakal migunani banget kanggo check-in lan hadiah. Mungkin kabar yen langsung tuku karo app kanggo ngandhani kanca ing Starbucks!
  • Geofencing - Amarga aplikasi wis duwe pesen push, apa ora menehi kula tawaran yen aku cedhak karo Starbucks?
  • pesenan - Amarga aku duwe minuman sing paling disenengi lan panganan sing dakkarepake wis disetel ing aplikasi kasebut, apa ana sebab kenapa aku tetep jajar lan pesen ing Starbucks? Napa ora nyithak stiker ing titik sing adol sing bisa dijupuk lan dipenuhi Barista! Dheweke mung bisa nyebut jenenge lan bisa ngombe.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.