Cara Ngukur ROI Aplikasi Seluler

4 langkah aplikasi seluler roi

Kita lagi kerja bareng karo perusahaan mitra kanggo nggawe aplikasi seluler kanggo Android lan iOS saiki. Nalika wis nindakake aplikasi kita dhewe, aplikasi khusus iki mbutuhake manungsa waé sing luwih tliti tinimbang sing dibayangke. Aku mikir butuh wektu luwih suwe kanggo nggarap pemasaran, pengajuan, lan penerbitan aplikasi seluler tinimbang wektu pangembangan app! Temtunipun kita bakal nyetel pangarepan kanggo makarya kaya iki mbesuk.

Aplikasi iki minangka aplikasi panggantos kanggo klien sing nggawe kalkulator kanggo klien - umume insinyur. Iki aplikasi ora omong kosong sing mbantu para insinyur nggawe ewonan petungan kanthi gampang. Aplikasi ora ngedol apa wae lan ora biaya apa wae Aplikasi kasebut mung kanggo nyedhiyakake regane kanggo pelanggan. Ngembangake alat kaya iki supaya luwih gampang gawean masarakat minangka strategi pemasaran sing apik amarga wis bola-bali nggayuh titik karo pelanggan dadi sampeyan tetep eling nalika butuh produk utawa layanan sampeyan.

Minangka aplikasi panggantos, kesenjangan sing kita identifikasi (saliyane sawetara petungan sing ora bener) yaiku ora ana interaksi ing aplikasi seluler antarane perusahaan lan pangguna. Dadi, kita tambahake kontak sederhana lan fitur klik-to-talk, uga narik video Youtube How-To lan postingan blog paling anyar. Kanthi meksa feed kasebut menyang pangguna, aplikasi seluler saiki nyedhiyakake gateway sing luwih apik kanggo nggawe investasi sing luwih apik lan bisa uga entuk adol langsung saka panggunaan.

Apa sampeyan fokus ing mobilisasi pelanggan utawa karyawan, infographic iki kalebu kabeh dhasar: nemtokake target sampeyan, pambiji biaya, menehi KPI, lan entuk pitungan ROI kanthi nomer sing angel lan angel. Nggawe strategi kanthi metrik lan persamaan sing mbuktekake manawa mobilitas perusahaan pancen nambah. Jason Evans, SVP, Manajemen Strategi & Inovasi

iki infographic saka Kony nggoleki pemasar liwat macem-macem aspek kanggo ngitung Return on Investment kanggo nggawe aplikasi seluler nggunakake metodologi NPV (Net Present Value). Kanggo informasi luwih lengkap, priksa manawa ndownload Kony's Whitepaper Ngukur Ponsel: Quantifying Sukses Inisiatif Ponsel Sampeyan.

mobile-app-roi

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.