Aplikasi Seluler: Sepira Pentinge Perencanaan, Prototyping, lan Tes?

frustasi app seluler

Ana cukup biaya kanggo nggarap aplikasi seluler kustom pangembang mung ing tahap perencanaan lan prototipe. Nanging, wektu sing ditindakake kanggo njamin pengalaman pangguna sing optimal penting banget kanggo sukses adopsi lan panggunaan aplikasi seluler sampeyan. Nanging mung 52% nggunakake program uji coba kanggo aplikasi seluler miturut laporan saka Accenture!

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Gunakake link afiliasi lan entuk nganti 30% saka Proto.io sampeyan Langganan Tahunan! Gawe prototipe aplikasi seluler interaktif sing setia banget ing menit supaya bisa dideleng liwat browser utawa piranti seluler. [/ Box]

Laporan kasebut nuduhake manawa meh setengah saka kabeh eksekutif rumangsa yen pengalaman aplikasi seluler kasebut kurang pas. Adhuh! Gabungke karo prilaku pangguna lan sampeyan cukup masalah. TechCrunch nuduhake statistik sing mung 79% pangguna seluler bakal nyoba app kaping pindho yen ora duwe pengalaman panganggo sing apik, lan nganti 16% pangguna nyoba kaping pindho. Pamanggih iki manawa sampeyan pangguna bakal dadi tester sampeyan minangka sing mbebayani amarga dheweke bakal nyerah tinimbang ora terus kerja bareng karo sampeyan babagan nganyari.

56 persen pimpinan seluler sing disurvei ujar yen butuh saka 7 wulan nganti luwih saka 1 taun kanggo nggawe siji aplikasi lan 18 persen ujar yen padha nglampahi $ 500,000 nganti luwih saka $ 1,000,000 saben aplikasi. 50 persen CIO mikir yen proses kasebut mbutuhake wektu sing suwe; 24 persen nyebutake minangka sumber frustasi. Sumber: Kinvey.

Iki biaya sing gedhe banget kanggo perusahaan sing ora weruh ngasilake investasi app seluler.

Aplikasi Ponsel Penelitian Infografis Accenture

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Iki tegese investasi sing signifikan kanggo pengalaman pangguna kritis nalika nggawe aplikasi seluler. Yen sampeyan nggunakake kabeh dana kanggo pangembangan app, nanging angel digunakake, sampeyan bakal mbuwang akeh wektu lan dhuwit. Kajaba iku, nyoba ngobrol karo pamirsa supaya nyoba aplikasi kaping pindho, angel banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.