Apa Sampeyan Nggawe Aplikasi Seluler utawa Situs Mobile?

apa sampeyan kudu nggawe aplikasi seluler utawa potongan situs web seluler

Aku biasane mikir manawa aplikasi seluler bakal mbukak piranti lunak desktop nanging ora katon populasi app sing entuk kabeh. Kosok baline, platform sing sampeyan bisa nggawe aplikasi seluler dadi luwih larang saben dina (kita nggawe App iPhone ing Appifier kanthi rega $ 500)… lan akeh sing ndhukung tablet lan seluler ing piranti utawa platform apa wae.

Keputusan antarane nggawe situs web seluler utawa aplikasi seluler pungkasane dadi keputusan sing unik kanggo bisnis sampeyan. Yen bisa, perusahaan kudu ngembangake kalorone kanggo nggunakake loro platform kuat iki. Yen mung siji sing bisa dipilih, bisnis kudu luwih dhisik mbiji target lan sumber daya, mula kudu dipikirake kanthi beda beda rinci ing infographic lan pamirsa sing pengin digayuh. Mung bisnis bisa ngerti cara seluler sing bakal nyedhiyakake luwih akeh, kaluwihan, lan kesempatan kanthi pasar seluler sing akeh.

Aku yakin manawa kabeh wong kudu duwe situs web seluler, preduli sampeyan duwe aplikasi utawa ora. Nomer kasebut konsisten manawa masarakat mriksa email, browsing situs, blanja lan ndeleng video saka piranti seluler sadurunge ... lan nomer kasebut saya akeh. Nalika pangembangan web seluler ngidini fleksibilitas, aplikasi isih menehi luwih akeh.

apa sampeyan kudu nggawe aplikasi seluler utawa situs web seluler

Apa Sampeyan Nggawe Aplikasi Mobile utawa Situs Web Seluler? by Iklan MDG

2 Komentar

  1. 1

    Aku wis menehi saran marang wong liya supaya luwih tliti, apa sejatine dibutuhake aplikasi seluler. Aku mikir manawa umume bisnis cilik, kudu fokus ing situs web seluler sing apik yen Google ngukum sampeyan amarga ora duwe. Banjur, mengko yen sampeyan ngerti prelu aplikasi seluler, sampeyan bisa kanthi gampang nambah siji kanggo penggemar sing ngamuk kasebut.

  2. 2

    Pitakon sing mbingungake, nanging aku mikir situs web seluler minangka sing paling apik kanggo diwiwiti lan mengko yen sampeyan pengin, sampeyan bisa mbukak App.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.