Napa Bisnis Sampeyan Perlu App

infographic app seluler

Kolega Ryan Cox nuduhake infographic konsumen seluler iki, Optimalake Bisnis Sampeyan kanggo Konsumen sing Disambungake. Ana sawetara statistik pendukung sing dakkarepake luwih lengkap babagan info ... kayata 80% wektu pangguna seluler digunakake ing aplikasi. Apa kalebu email kasebut? Aku mikir ya.

Apa wae, infographic sing apik banget sing nggambarake gambaran sing jelas. Sampeyan bisa uga kudu ngasilake bisnis kanthi mikir cara kanggo luwih bisa ngladeni para pelanggan utawa prospek liwat aplikasi. Kita nembe nerbitake versi 3 saka Martech Zone app lan pracaya saiki dadi aplikasi publikasi pemasaran seluler paling apik ing pasar, amarga karya sing apik tenan dening Mobile Postano.

Layanan Pelanggan, Penagihan, Bantuan Dhiri, Warta Industri… ana pirang-pirang cara kanggo ngladeni para pelanggan nganggo aplikasi seluler. Lan ana dhaptar alat swadaya sing terjangkau kanthi akeh kanggo mbangun aplikasi seluler sampeyan!

Infographic Aplikasi Seluler

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.