Cara Dadi Pangembang Aplikasi Seluler

pangembang aplikasi seluler

Aku mesthi mikir manawa aplikasi browser seluler bisa nggayuh aplikasi seluler - kaya aplikasi SaaS sing nggunakake piranti lunak desktop. Nanging, kanthi masalah privasi, geolokasi, geser lan kapabilitas seluler liyane… kayane aplikasi seluler isih tetep. Infographic iki saka Sekolah.com nyebutake panjaluk lan proses sing bisa ditindakake tim sampeyan dadi pangembang aplikasi seluler.

Gartner prédhiksi kasebut ing taun 2015 proyek pangembangan aplikasi seluler bakal luwih akeh tinimbang proyek aplikasi PC dening 4 nganti 1. Pangembang aplikasi seluler entuk bathi 45 persen taun suwene tuwuh tenaga kerja, miturut Bloomberg BusinessWeek. Dice.com kacarita a Tambah 100 persen ing postingan lowongan kerja kanggo pangembang aplikasi seluler antarane 2010 lan 2011.

carane dadi pangembang aplikasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.