3 Conto Kuat babagan Cara nggunakake Teknologi Aplikasi Beacon Ponsel kanggo Ngedongkrak Penjualan Eceran

Eceran Teknologi Beacon Aplikasi Ponsel Ritel

Sithik banget bisnis sing njupuk kesempatan saka kemungkinan integrasi teknologi beacon menyang aplikasi kanggo nambah personalisasi lan kemungkinan nutup adol sepuluh kali nggunakake marketing proximity vs saluran pemasaran tradisional.

Nalika penghasilan teknologi beacon yaiku 1.18 milyar dolar AS ing taun 2018, kira-kira tekan 10.2 milyar dolar AS ing taun 2024.

Pasar Teknologi Beacon Global

Yen sampeyan duwe bisnis pemasaran utawa berorientasi ritel, sampeyan kudu mikir kepiye teknologi beacon app bisa entuk manfaat kanggo bisnis sampeyan.

Toko mall, restoran, hotel, lan bandara minangka sawetara bisnis sing bisa nggunakake beacon kanggo nambah tuku dorongan, kunjungan, lan revisit kanthi pemasaran langsung menyang calon pelanggan sing cedhak karo app.

Nanging sadurunge ndeleng kepiye bisnis bisa nggunakake teknologi iki kanggo nambah penjualan, ayo nemtokake teknologi beacon kasebut. 

Teknologi Beacon 

Beacon minangka pemancar nirkabel sing bisa ngirim data pariwara lan kabar menyang aplikasi ing smartphone sajrone kisaran beacon. iBeacon dikenalake dening Apple ing iPhone ing taun 2013 lan ponsel Android sing nganggo Android ngetutake arahan nalika Google ngeculake EddyStone ing 2015.

Nalika Eddystone mung sebagian didhukung ing Android, saiki uga ana perpustakaan open source sing ndhukung teknologi beacon aplikasi kanthi lengkap ing Android, supaya kabeh pangguna Android lan iOS bisa dipasarake.

Supaya beacon bisa digunakake, dheweke kudu komunikasi karo panrima (smartphone) lan aplikasi sing dikembangake khusus kanggo ngerti lan nangani suar sing mlebu. Aplikasi kasebut maca pengenal unik ing smartphone sing dipasang karo suar kanggo pesen khusus sing ditampilake.

Cara Kerja Teknologi Beacon

iPhone duwe teknologi beacon sing dipasang ing perangkat keras, dadi aplikasi seluler ora kudu aktif komunikasi. Ing platform sing didukung Android, aplikasi kudu mlaku ing telpon kanggo nampa sinyal beacon, paling ora minangka proses latar mburi.

Sawetara pengecer nganggo aplikasi sing aktif beacon yaiku CVS, McDonald's, Subway, KFC, Kroger, Uber, lan Disney World.

Kepiye Teknologi Aplikasi Beacon Bisa Digunakake Kanggo Pemasaran?

Keuntungan paling gedhe saka teknologi beacon app minangka kesempatan kanggo ngirim penawaran lan pesen khusus menyang pelanggan sing wis cedhak. Nanging uga ana aspek analisis sing digunakake kanggo entuk wawasan pelanggan babagan prilaku pembeli kanggo nggedhekake efektifitas strategi pemasaran.

Tuladha 1: Kirim Penawaran Aplikasi Berbasis Lokasi menyang Tempat Parkir

Pemasaran bisa ditemtokake kanthi tepat amarga sinyal bisa ndeteksi aplikasi lan ngerti manawa pelanggan cedhak, mula nggawe relevan banget lan trep kanggo ngunjungi toko.

Sawise calon pelanggan kanthi aplikasi sing wis diinstal ing toko tartamtu cedhak karo parkiran, dheweke bisa nampa kabar babagan diskon tartamtu sing mung apik kanggo dina iki lan kanthi ucapan pribadi sing dilampirake.

Kanthi nindakake iki, toko nembe wae nggawe 1) raos sambutan ditambah karo 2) mendesak tawaran khusus sing mung 3) wektu winates. Iki minangka konversi konversi ABC lan teknologi beacon sing tekan telung poin kasebut tanpa campur tangan manungsa utawa biaya tambahan. Sanalika, kemungkinan konversi tuku saya mundhak akeh.

Target minangka salah sawijining toko ritel sing nggunakake teknologi beacon ditambah karo aplikasi Target kanggo menehi kabar marang para pelanggan ing saindenging negara. Pelanggan mung bakal nampa nganti 2 kabar saben lelungan supaya ora kakehan olahpesen lan aplikasi sing mbebayani. Pembeli kabar bakal ditampa yaiku penawaran khusus lan item sing tren ing media sosial kanggo inspirasi para pembeli.

Tawaran Aplikasi Berbasis Lokasi

Tuladha 2: Entuk Wawasan babagan Tumindake Blanja ing Toko

Wis suwe dingerteni manawa sampeyan nyedhiyakake produk ing toko, kayata nyelehake permen ing level mata bocah kanthi dhaptar, menehi bocah cukup wektu kanggo njaluk tuku permen.

Kanthi teknologi beacon aplikasi, wawasan wis diowahi dadi 11. Pengecer saiki bisa nglacak prilaku pangguna lan entuk peta saben lelungan liwat toko pelanggan, kanthi informasi babagan ngendi mandheg, apa sing dituku, lan nalika dina toko.

Informasi kasebut bisa digunakake kanggo mindhah inventaris kanggo ngoptimalake pengalaman adol. Barang sing luwih populer ditampilake ing jalur populer. 

Tambah peta toko menyang aplikasi lan kemungkinan pelanggan nemokake luwih akeh barang sing bakal dituku luwih gedhe.

Toko hardware Lowes nggabungake platform toko seluler menyang aplikasi seluler Lowe kanggo nambah pengalaman pelanggan. Pelanggan bisa nggoleki produk lan langsung ndeleng kasedhiyan inventaris uga lokasi item ing peta toko.

Bonus sing ditambahake kalebu beacon ing aplikasi yaiku nambah pangguna pangguna, kasempatan adol online, lan keterlibatan merek kanthi sakabehe.

Wawasan Prilaku Blanja kanthi Teknologi Beacon

Contone 3: Personalisasi Pelanggan Lanjut

Bisnis e-commerce wis nyedhiyakake pengalaman blanja kanthi pribadi. Dheweke bisa nindakake iki adhedhasar pelacakan canggih sing disebar ing internet. Sampeyan ora kudu dadi pembeli ing Target kanggo Target kanggo ngerti apa sing sampeyan seneng. Dheweke bisa tuku informasi iki saka Facebook lan akeh layanan liyane.

Kanggo bisnis bata lan mortir, iki bisa uga luwih angel ditrapake. Nalika duwe rekan adol sing bisa ngrungokake lan navigasi kanggo tuku, dheweke mung ngerti apa sing dicritakake dening pelanggan.

Kanthi teknologi beacon app, toko bata lan mortir tiba-tiba bisa ngetrapake data nglacak lan analitik sing saiki digunakake dening e-commerce.

Kanthi komunikasi karo beacon lan app, pelanggan bisa nampa penawaran khusus, kupon, lan rekomendasi produk adhedhasar kebiasaan blanja sadurunge.

Nambahake pelacakan lokasi ing toko bisa nggawe aplikasi ngerti persis ing endi pelanggan lan aplikasi rekomendasi lan penawaran adhedhasar iku.

Bayangake pembeli sing browsing ing bagean sandhangan. Nalika mlebu departemen jins, dheweke nampa kabar push kanthi kupon diskon 25% kanggo lelungan blanja kasebut kanggo tuku celonone. Utawa bisa uga menehi rekomendasi merek tartamtu sing arep didol saiki, adhedhasar tuku sadurunge.

Penawaran Pribadi Teknologi Beacon

Implementasi Beacon Minangka Investasi Teknologi Pemasaran Murah

Kaya sing kasebut ing wiwitan artikel, teknologi beacon gumantung karo pemancar (beacon), panrima (smartphone) lan piranti lunak (app).

Beacon sing ngirimake dudu tuku sing larang. Ana macem-macem produsen beacon, kayata Aruba, Beaconstac, Estimote, Gimbal, lan Radius Network. Biaya kasebut gumantung saka kisaran sinyal beacon, umur batere, lan liya-liyane kanthi rata-rata 18-paket beacon jarak jauh saka Beaconstac kanthi rata-rata $ 38 saben beacon.

Panrima (smartphone) minangka bagean sing paling larang saka proses kasebut, nanging untung kanggo pengecer, biaya wis ditanggung karo para pelanggan sing duwe ponsel. Nomer paling anyar ditampilake 270 yuta smartphone pangguna ing Amerika Serikat, ing saindenging jagad, jumlah kasebut cedhak 6.4 milyar, mula pasar dadi jenuh.

Biaya kalebu teknologi beacon ing aplikasi mung sithik biaya pangembangan app, dadi sampeyan ora bakal ngilangi bank kanthi nyakup kaluwihan ing aplikasi sampeyan.

Estimasi, Beaconstac, lan Gimbal Beacon Technologies

Yen sampeyan pengin nambah dorongan ing nomer sales, disaranake luwih becik golek teknologi beacon sing digunakake kanthi app nawakake bisnis ritel.

Teknologi kasebut lumayan larang kanthi potensial pambayaran sing gedhe. Sampeyan mung kudu nggawe rencana pemasaran kanggo mbujuk para pembeli kanthi tawaran apik lan nargetake tumindake pelanggan lan sampeyan uga bakal melu ing ritel beacon eksklusif app.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.